Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu makatzadzeyi düzgün izleyen var mı

belhanda'nın skills videolarına benzior utube editleri

Düzgün izlemekten kıstasın ne bilmiyorum ama 5-6 maçını full seyrettim. İzlenimlerimi söyleyeyim;

- Kendisi santrafor oynamaz. Yani İcardi veya Osi ile alakası yok. Kerem Aktürkoğlu gibi düşün mevkisel anlamda.

- Press oyununa uygun.

- Adam geçip güzel şutlar çekiyor ama izlediğim maçların hiçbirinde iyi bir orta açtığını görmedim. Yani aslında orta açtığını görmedim diyeyim. Kendisi direkt kaleye yönelmeye çalışan bir kanat forvet. Çizgiye inmeyi hiç düşünmüyor neredeyse.

- Süratli mi konusuna gelecek olursak süratli ama koşmaya başlayınca tutulamaz yakalanamaz bir hızda değil. Barış veya Yunus kadar süratli işte.

Takımın eksikleri elbette var ve devre arasında her şey yapılamaz

Ben yönetimin gaza gelip saçmalamasından endişe ediyorum açıkçası

Bana günün sonunda mantıklı gelen para harcanacaksa iyi bir hücum oyuncusuna harcansın. Zaten kanat eksiği var hem de Mertens yerine de kullanılır.

Bunun dışında atletik ve dominant bi savunmacı gelmeyecekse Nelsson’u kazanmak daha karlı ve mantıklı. 6 aylığına gelen stoperden hayır gelmez.

Ve bir tane Jakops misali sağ bek kiralık. Ha tutar, gerekirse satın alınır yazın ama ben devre arasında transfere pek okey değilim. 2-3 oyuncu alınsa ve bunlar rotasyonda işe yarasa yeterli.

Düzgün izlemekten kıstasın ne bilmiyorum ama 5-6 maçını full seyrettim. İzlenimlerimi söyleyeyim;

- Kendisi santrafor oynamaz. Yani İcardi veya Osi ile alakası yok. Kerem Aktürkoğlu gibi düşün mevkisel anlamda.

- Press oyununa uygun.

- Adam geçip güzel şutlar çekiyor ama izlediğim maçların hiçbirinde iyi bir orta açtığını görmedim. Yani aslında orta açtığını görmedim diyeyim. Kendisi direkt kaleye yönelmeye çalışan bir kanat forvet. Çizgiye inmeyi hiç düşünmüyor neredeyse.

- Süratli mi konusuna gelecek olursak süratli ama koşmaya başlayınca tutulamaz yakalanamaz bir hızda değil. Barış veya Yunus kadar süratli işte.

20 milyonluk topçu kütlesi hissediliyor mu izlerken ? bunu merak ediyorum

skills videolarında bikaç çalım gol var her videoda aynıları
geri kalanında sonuçsuz girişimleri kırpmışlar hep

tabi izlemedim herifi bilmiyorum yani ama kariyerine ve redditte yazılanlara bakınca lyon'un istediği para biraz abartı gibi görünüyor

tabi izlemedim herifi bilmiyorum yani ama kariyerine ve redditte yazılanlara bakınca lyon'un istediği para biraz abartı gibi görünüyor
Kerem'le Rashica karışımı bir şey.

20 milyonu mevcut haline değil de daha çok potansiyeline veriyorsun aslında

Ha izlerken kendisini fark ettiriyor, maç içerisinde birkaç defa vay iyi adammış lan bu diyorsun yani.

Ama 20 milyonu bu adamın 27-28 yaşında prime haline geldiğinde acayip bi adam olma ihtimaline veriyorsun. Şu an 27 yaşında olsa mesela maks 15’e gider.

images

Uefa listesine 3 isim ekleme son tarih: 6 Şubat
Türkiye'de transfer için son tarih: 11 Şubat

Ocak sonu Şubat başı gibi 6 Şubat'a 2 transfer yetiştirip Sallai ile birlikte ekleriz. 1 tane de Eren Elmalı tipi 1 yerli gelebilir ama onu listeye ekler miyiz meçhul.

Kalan 5 günde 5 büyük ligde elde kalanlardan 1-2 tane işportacı gelir.

Ocak sonuna kadar ise aşağıdaki isimlerin bizi z. gayesini çaresizce izleriz.

Hiç öyle taarruza kalktığımızı sanmıyom. Dursun türkü falan söylüor şu anda

Ek olarak Ajax maçı 30 Ocak'taymış. Makatatze GS'nin ilk 8e kalmasına bekliyor tarzı üfürmeler duyarız Ocak sonunda

Osimhen mika yunus baris sallai mertens skrinar davinson apo jacobs sara torreira avrupada kupa hic de uzak bi ihtimal degil. Ama torreiraya yinede bir alternatif Isterim. Ah birde osimhenin bonservisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt