Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten öyle üstad, olmama ihtimali daha yüksek bir transfer. Lyon bırakmak istemiyor, o paralara biz çıkar mıyız zor. Yani istek olduğu belli de alma ihtimalimiz öyle yüksek de değil.
Lyonun bırakmama gibi lüksü kalmadı mecbur paraya ihtiyaçları var yoksa küme düşecekler hiç kaçarı yok bunun ,para edecek ve teklif alan 3 oyuncuları var cherki fofana ve mika
Yani mecbur satacaklar sadece rakamı yükseltmek istiyorlar belli zaten bizde o yüzden israrciyiz bence ,yaz dönemine biraksak zaten bize kalmaz

Lyon mikayida cherkiyide ocak sonuna kadar satacak ama adamlara 100 milyon lazimmis

40 cherki 20 mika desen baska satacak adamlari varmi bilmiyorum bu bile yetmiyor bu ayin sonuna kadar bence durumu netlesir

Lyon mikayida cherkiyide ocak sonuna kadar satacak ama adamlara 100 milyon lazimmis

40 cherki 20 mika desen baska satacak adamlari varmi bilmiyorum bu bile yetmiyor bu ayin sonuna kadar bence durumu netlesir
Diğer kulüpleri de devreye sokabilirlermis ( Brezilya'dan Botafogo ve bir Belçika ekibi vardı şuan aklıma gelmiyor adı). Çünkü hepsi ayni konsorsiyuma ait.

IMG_0247.webp

Tarih belli via belli. Okan buruk gör artık beni al ekibine

Bu soksoklar yine ne işle uğraşıyor?

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

transferde kasmamalıyız

mevcut kadro yeterlidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt