Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.731
- 23.180
- 1.433
fikri hür irfanı hür vicdanı hür 1iyim rtaş3-2-3-2 ilk kez görüyom rtas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fikri hür irfanı hür vicdanı hür 1iyim rtaş3-2-3-2 ilk kez görüyom rtas
Şartname bedeli cüzi bir miktar hocam. Özellikle böyle büyük firmalar için para bile değil. 5-6 bin tl civarı.Bu şartnameyi ne kadar para ile alıyorlardır acaba? Ne kadar çok katılım o kadar iyi.
TabiSen de izne ciktin mi üstad
Kesinlikle katılıyorum.Bizim taraftar dünyadan bi haber..Barışı para ederken elden çıkarmak 120 yıllık kulüp tarihinin en akıllı hareketi olur
sadece lig olsa evet ama birde şimdi türkiye kupası denilen tenekenin maçları çıktı yani 3kulvar icin kadro geniş olmalı cünkü cok sakatlanan oyuncularımız varSade skriniar mika gelirse ok'miyiz?
Ortakların şirkete para koymasıSermaye artirimini oldum olasi anlamiṣ degilim
Bi de genç sağ bek gelirse ok yizSade skriniar mika gelirse ok'miyiz?
Orta saha bekde olmali ama o iki transfer gelsin okeyim. Onlarida gelecek sezona yapariz artik. Elmali diyorlar, gerekmez bence berkan onun kadar is yapiyor orda.sadece lig olsa evet ama birde şimdi türkiye kupası denilen tenekenin maçları çıktı yani 3kulvar icin kadro geniş olmalı cünkü cok sakatlanan oyuncularımız var
halka açık şirketlerin yeni hisse basması gibi düşünebilirsinSermaye artirimini oldum olasi anlamiṣ degilim
Hayır bence bütün kadroyu Ocak ayında revize etmeliyizSade skriniar mika gelirse ok'miyiz?
Hayır bence bütün kadroyu Ocak ayında revize etmeliyiz
öyle bi şey yokZengine bir şey olmaz bu ülkede.
Üzerlerine birileri çökene kadar zengine birşey olmaz bu ülkedeöyle bi şey yok
aksine zenginliğin en kaygan tabanda olduğu ülke burası modern dünyada Afrika hariç
varlık vergisine kurban edilenler zengin değil miydi. Osman Kavala zengin değil miydi. Cem Uzan zengin değil miydi. Mehmet Emin Karamehmet zengin değil miydi
Daha say say bitmez kimler geldi kimler geçti TR piyasasından hey gidi yavrum hey. Sırf son 15 senede bile neler oldu ne ağalara