Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barışı para ederken elden çıkarmak 120 yıllık kulüp tarihinin en akıllı hareketi olur
Kesinlikle katılıyorum.Bizim taraftar dünyadan bi haber..
Bak nelsonu zamanında 20 30 milyona vermiyordu bu taraftar.Görüyoruz şimdi 8-10 verene balıklama atlarız herhalde.

Buradan barış kötü anlamı çıkmasın.Ama iyi olduğu kadar çok ciddi eksikleride var.Ve bunların düzeleceğinide düşünmüyorum.Bu tarz oyuncuları piyasa yapmışken satacaksın.Aynem marcaoda olduğu gibi.
Örnek ribery gibi bir adam varsa elinde tutarsın.O bir şekilde ne zaman olursa olsun gider.
Mesela ben az veya çok keremin satılmasınıda doğru buluyorum..

sadece lig olsa evet ama birde şimdi türkiye kupası denilen tenekenin maçları çıktı yani 3kulvar icin kadro geniş olmalı cünkü cok sakatlanan oyuncularımız var
Orta saha bekde olmali ama o iki transfer gelsin okeyim. Onlarida gelecek sezona yapariz artik. Elmali diyorlar, gerekmez bence berkan onun kadar is yapiyor orda.

Hayır bence bütün kadroyu Ocak ayında revize etmeliyiz
1000006832.webp

Zengine bir şey olmaz bu ülkede.
öyle bi şey yok

aksine zenginliğin en kaygan tabanda olduğu ülke burası modern dünyada Afrika hariç

varlık vergisine kurban edilenler zengin değil miydi. Osman Kavala zengin değil miydi. Cem Uzan zengin değil miydi. Mehmet Emin Karamehmet zengin değil miydi

Daha say say bitmez kimler geldi kimler geçti TR piyasasından hey gidi yavrum hey. Sırf son 15 senede bile neler oldu ne ağalara

öyle bi şey yok

aksine zenginliğin en kaygan tabanda olduğu ülke burası modern dünyada Afrika hariç

varlık vergisine kurban edilenler zengin değil miydi. Osman Kavala zengin değil miydi. Cem Uzan zengin değil miydi. Mehmet Emin Karamehmet zengin değil miydi

Daha say say bitmez kimler geldi kimler geçti TR piyasasından hey gidi yavrum hey. Sırf son 15 senede bile neler oldu ne ağalara
Üzerlerine birileri çökene kadar zengine birşey olmaz bu ülkede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt