Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 27.443
- 14.297
- 1.998
Tam tersine bence çok iyi oyuncu, atletik güçlü fizikli ezilmiyor. Bizde böyle oyuncular tutuyorKaborenin iyi çıkma ihtimalı sıfır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam tersine bence çok iyi oyuncu, atletik güçlü fizikli ezilmiyor. Bizde böyle oyuncular tutuyorKaborenin iyi çıkma ihtimalı sıfır
Aklıma köhn geldi biran ürperdimTam tersine bence çok iyi oyuncu, atletik güçlü fizikli ezilmiyor. Bizde böyle oyuncular tutuyor
Luton-liverpool maçı 7.6 rating sofascore. Bu maçı arıyorum ful izlemek içinAklıma köhn geldi biran ürperdim
Aynen abi düşük risk deniceksin örnekleri var.Kabore opsiyonlu kiraliga ben okeyim.. Risk yok maaş da düşük olur oynatmasan niye oynamadım demez tam fırsat transferi
Ya öylede bu benficada futbolcunun etinden sütünden iligine kadar faydalanan bir kulüp bu korkutuyor beniAynen abi düşük risk deniceksin örnekleri var.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kiralıkta o daha beter renktaş. 6 ayda kapının önüne atıyorlar adamı.Benficada kiralık değil mi
Kiralıkta o daha beter renktaş. 6 ayda kapının önüne atıyorlar adamı.
Bir de Benfica taraftar yorumlarına baktım adama ‘kütük’ lakabı takmışlar, keremi 12’ye sattıktan sonra bu odunu da alırsa Galatasaray fanı olacağım diyen yorumlar dahi var![]()