Mahmut Aslan
Aslan Üye
- 16 Ocak 2019
- 8.008
- 7.203
- 768
Zaten jelert kumarı oynamışız, ikinci bir kumara gerek yok illa sağ bek alacaksak idare edecek tecrübeli bir herife yönelelim (aurier örneği vermekten sakınalım)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ajax maçına iş kalmaması lazım yav...Ekli dosyayı görüntüle 272626
şurıya bak
fixtürü okurken yoruldum
allah oyuncularımıza kuvvet ve seri galibiyetler versin![]()
Ajax maçına iş kalmaması lazım yav...
Mariano ornegi dogru degil bugunku oynadigimiz futbola bakinca.maryano agabey de 31 inde gelmisti unutmayalim ki
yeneriz kesinde - yemeden fark atmak lazım - averaj işi çok küçümseniyor benim gözümde.D. kyivi yeneriz herıld
ve o skornan da ilk 8 i garantilersek harika olur
Mariano ornegi dogru degil bugunku oynadigimiz futbola bakinca.
O da Kaan gibi zekasi ve tekniyle goturuyordu isi, temposu dusuk bir oyuncuydu neticesinde.
Iyi oyuncuydu zaten.evt sn buruk un sisteminde vefat ederdi muht orta yuvarlagin cevresinde
ama donemin terim futbolunda fevkalde muhim bi isimdi
hepiniz kafayı yemişsiniz 1 senelik adamı arşa çıkardınızMikautadze çok üst düzey bir oyuncu
bana uyargidip irfana da 20-25 sayalım o zaman , geçen sene show yaptı diye.
Tüm şartlar zorlanmalımakatzade için 18 plus ödenmeli oyu veren 123 renkdaşımızın gözünü karartmışlığı beni ürkütüyor
Gabriel Sara'yı İngiltere 2. Ligi'nden ne bonservisle aldın Fransa Ligi'nde oynayan oyuncuyu ucuza mı alacaksın kanks yavmikautadze için 18 plus ödenmeli oyu veren 123 renkdaşımızın gözünü karartmışlığı beni ürkütüyor
Bütün pılımızı pırtımızı son kuruşuna kadar osimhene harcamak istiyorumGabriel Sara'yı İngiltere 2. Ligi'nden ne bonservisle aldın Fransa Ligi'nde oynayan oyuncuyu ucuza mı alacaksın kanks yav![]()
3-4 senedir gelişim kaydederek gelen bi adam, kim dedi 1 senelik diyehepiniz kafayı yemişsiniz 1 senelik adamı arşa çıkardınız
gidip irfana da 20-25 sayalım o zaman , geçen sene show yaptı diye.
O transferi sponsorsuz alamayız.Öyle bakmak gerekli bence kanks yavBütün pılımızı pırtımızı son kuruşuna kadar osimhene harcamak istiyorum