Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 24.232
- 19.296
- 1.188
Kuruduk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanat beki Yunus Barış olan takım Avrupa'da rus ruletinden başka bir şey oynayamaz.
O zaman da soldan ölümcül açık veriyoruz. Rakip az gelse bile direkt golü ordan buluyor.
Avrupa'da 3lü defans oynayıp, 2 kanat beki de açık oyuncusu olan 1 tane takım var mı da biz oynuyoruz. En azından 1 tanesi orijinal yeri bek olan biri oynamalı.
Su içKuruduk
Sen hep defansa odaklanıyorsun. Okan Hoca da tam tersi hücumda ne ürettiğine bakıyor. Hücumda girdiğin pozisyonların bir sebebi de o maçta Yunus'un geriden gelip rakibi bozmasıydı.Kanat beki Yunus Barış olan takım Avrupa'da rus ruletinden başka bir şey oynayamaz.
O zaman da soldan ölümcül açık veriyoruz. Rakip az gelse bile direkt golü ordan buluyor.
Avrupa'da 3lü defans oynayıp, 2 kanat beki de açık oyuncusu olan 1 tane takım var mı da biz oynuyoruz. En azından 1 tanesi orijinal yeri bek olan biri oynamalı.
Aksine takımdaki en önemli hücum oyuncumuza bek kovalatıp hücum gücümüzü düşürmek istemiyorum.Sen hep defansa odaklanıyorsun. Okan Hoca da tam tersi hücumda ne ürettiğine bakıyor. Hücumda girdiğin pozisyonların bir sebebi de o maçta Yunus'un geriden gelip rakibi bozmasıydı.
Sürekli orada oynayacak diye bir şey yok. Sallai döndükten sonra daha az o rolü alır ama maçına göre de Yunus'u zaman zaman orada kullanacaktır Okan Buruk.
John McCormack, an Irish folk singer, once said that the Greats have what he called the “yarragh” in their voices. You can’t really describe the yarragh, but, to paraphrase Justice Potter Stewart, you know it when you hear it. Amy Winehouse had the yarragh, as did Joe Cocker and Dock Boggs, and Van Morrison probably has more of the yarragh than any other singer. I can’t say that Bazarian has it, though — his voice is beautiful, but incomplete. It’s missing a certain complexity. A voice with the yarragh works on the aesthetic as well as the emotional levels.
İkisini alamayız zaten. Ben hemen Yunus'la Barış'ın pabucunun dama atılmasına kızıyorum. Hatta birini bile alacağımız meçhul. Beklentiyi yükseltiyorlar ama iş yine son haftaya kalacak eminim.Sallai nasıl oynayacak hem mikautadze hem muani ve skriniarın geldigi durumda ki buradan 3 ü yazılır zaten avrupada listeye.
Aksine takımdaki en önemli hücum oyuncumuza bek kovalatıp hücum gücümüzü düşürmek istemiyorum.
Totnım maçında Yunus yerine Jakobs, Icardi yerine de Yunus oynasa çok daha rahat bitirirdik maçı.
Okan Hoca biraz da defansa odaklansa fena olmaz. Avrupa'da ilk 8'de olup en çok gol yiyen takımız. Ligde de çok gol yedik. Uyduruk verilen penaltılardan yenen gollleri çıkarsak bile defansta verilen pozisyonlarda %50 artış war
Seneye Boey’i geri kiralarız hocam. Ayrıca BAY savunma yapmayı öğrenirse acayip bir kanat-bek olacakBellanova dehşet oynadı yaw. Ah ulan bizde de şöyle bir sağ kanat bek olsa var ya.
Ben Totnım maçında Yunus ve Barış'ı kanat bekine koymasına bir şey demiyorum. Başka adam kalmamıştı onları koydu. Siz uzun vadede öyle olmasını istiyorsunuz ona katılmıyorum.Var evet. Getirdikleriyle götürdüklerini tartıya koyup maçına göre orada ya kullanır ya kullanmaz. Sallai ve Jakobs olmadığı için biraz da zorunluluktan orada oynattı. Hücumda istediğini fazlasıyla aldı. Savunmada alamadı.
Jakobs'ı oraya koyup bir maça çıksak bu sefer de Jakobs'ın hücumdaki eksikliklerini konuşuruz muhtemelen. Belki de en doğru formül Yunus'u arkasına 3'lünün sol stoperi gibi Jakobs'ı koymak olacak. Yunus içeri girdiğinde o boşlukları doldurabilmesi için.
Futbolda "şu şurada hiç oynamamış" laflarının bana göre hiç bir önemi yok. Futbolun tek bir doğrusu da yok. Adam belki de orada kariyer sezonunu verecek. Bunun tonla örneği var. Fatih Terim Taylan'ı daha önce hiç oynamadığı ön liberoya koydu milli takımlık oyuncu oldu. Gedson-Taylan ikilisiyle kötü giden sezonda şampiyon oluyorduk az kalsın.. Mertens Galatasaray'da orta sahalaştı vs..vs.. Düşünürsen tonla örnek bulursun.Ben Totnım maçında Yunus ve Barış'ı kanat bekine koymasına bir şey demiyorum. Başka adam kalmamıştı onları koydu. Siz uzun vadede öyle olmasını istiyorsunuz ona katılmıyorum.
Jakobs 3lünin sol stoperi hiç oynamamış. Öyle yaparsa 2 mevkiide birden kumar olacak. Samsun maçında biraz denedi 3lünün sol stoperi. Onda da sakatlıktan çıkmıştı bir şey anlaşılmadı.