Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bize gelen niye hep bir yas yaslaniyor?
1735462096699.webp

Ali Koç'tan Mika transferi için araya girip yanlışlıkla Mika Raun'u almasını bekliyorum

Uğurcan çakır lütfen hakettiği yerde kalsın. Bu kovanın GS la isminin çıkması onun için sereftir
Ugurcan Çakıri alacağımızı sanmıyorum zaten.Avrupa da oynamak istiyorum felan diyor yaşı 27 bundan sonra onu zaten kimse almaz alsa bile sıradan takımda oynar.Bize direk yabancı kaleci lazım.Lig maclarinda da çok önemli olsa da Avrupa maçlarında yabancı kalecinin etkisi direk belli ediyor kendini.

Ugurcan Çakıri alacağımızı sanmıyorum zaten.Avrupa da oynamak istiyorum felan diyor yaşı 27 bundan sonra onu zaten kimse almaz alsa bile sıradan takımda oynar.Bize direk yabancı kaleci lazım.Lig maclarinda da çok önemli olsa da Avrupa maçlarında yabancı kalecinin etkisi direk belli ediyor kendini.
Bu arada, Uğurcan neredeyse 29 oldu, bizden uzak olsun da nereye yakın olursa olsun.

3-4-2-1 veya 3-4-1-2 devam ettiğimizi düşünerek söylüyorum;

Bize muhakkak 1 stoper ve önde oynayacak hücumcu şart oğlu şart.

Sol kanat beklerimiz
Yunus
Jakops
Jelert
Berkan

Sağ kanat beklerimiz
Barış
Sallai
Jelert

Orta Saha Merkez
Torreira
Sara
Kaan
Kerem D.
Berkan
Efe

10 numara
TRANSFER
Mertens
Yunus
Sallai

Forvet
Osimhen
Batshuayi
Barış
Sallai

Stoper
TRANSFER
Sanchez
Abdülkerim
Jakops
Metehan
Nelsson
Kaan
Jakobsu kesinlikle kanat bek yapıp yunusu ileriye atmalıyız bir kanat bek jakobs diğer kanat bek sallai olabilir bizim barış ve yunusu iletide tutmamız şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt