- 3 Haziran 2015
- 57.962
- 67.231
- 4.143
bize gelen niye hep bir yas yaslaniyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ugurcan Çakıri alacağımızı sanmıyorum zaten.Avrupa da oynamak istiyorum felan diyor yaşı 27 bundan sonra onu zaten kimse almaz alsa bile sıradan takımda oynar.Bize direk yabancı kaleci lazım.Lig maclarinda da çok önemli olsa da Avrupa maçlarında yabancı kalecinin etkisi direk belli ediyor kendini.Uğurcan çakır lütfen hakettiği yerde kalsın. Bu kovanın GS la isminin çıkması onun için sereftir
Hem Müslüman hem laik olunmaz
Hem Mika hem muani olmaz!
Hem Müslüman hem laik olunmaz
Hem Mika hem muani olmaz!
begendigin herhangi bir sporcu / spor adami var miUğurcan çakır lütfen hakettiği yerde kalsın. Bu kovanın GS la isminin çıkması onun için sereftir
Bu arada, Uğurcan neredeyse 29 oldu, bizden uzak olsun da nereye yakın olursa olsun.Ugurcan Çakıri alacağımızı sanmıyorum zaten.Avrupa da oynamak istiyorum felan diyor yaşı 27 bundan sonra onu zaten kimse almaz alsa bile sıradan takımda oynar.Bize direk yabancı kaleci lazım.Lig maclarinda da çok önemli olsa da Avrupa maçlarında yabancı kalecinin etkisi direk belli ediyor kendini.
Bu soruyu sorduguna göre bu kovayı begeniyorsun yazıklar olsun sanabegendigin herhangi bir sporcu / spor adami var mi
Jakobsu kesinlikle kanat bek yapıp yunusu ileriye atmalıyız bir kanat bek jakobs diğer kanat bek sallai olabilir bizim barış ve yunusu iletide tutmamız şart3-4-2-1 veya 3-4-1-2 devam ettiğimizi düşünerek söylüyorum;
Bize muhakkak 1 stoper ve önde oynayacak hücumcu şart oğlu şart.
Sol kanat beklerimiz
Yunus
Jakops
Jelert
Berkan
Sağ kanat beklerimiz
Barış
Sallai
Jelert
Orta Saha Merkez
Torreira
Sara
Kaan
Kerem D.
Berkan
Efe
10 numara
TRANSFER
Mertens
Yunus
Sallai
Forvet
Osimhen
Batshuayi
Barış
Sallai
Stoper
TRANSFER
Sanchez
Abdülkerim
Jakops
Metehan
Nelsson
Kaan
Yerli kuralinda Buffon gibi gozukuyor yabancı kuralı tamamen kalksa zaten ismi bile okunmaz renkdas.Bu arada, Uğurcan neredeyse 29 oldu, bizden uzak olsun da nereye yakın olursa olsun.
Kari da istiyon mu rtashem mikayı hem muaniyi hem dansoyu istiyorum
osimhenin bonservisini de istiyorum
ziyech batshuayi ve nelssonu yolladım