Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karakter olarak süper olan jelert yahut takımın neşe kaynağı aurier'i geri getirip seneye CL kazanalım o zaman

ayrıca adam hayatı boyunca 1 kez kırmızı görmüş kendini attırma olayı ne alaka
Osayi gibi gerizekalı bir herifi istemene ziyadesiyle şaşırdım. Önde de bizim gibi bir takım için aşırı zayıf.

sırf gs için ölürüm dedi diye şu vasat adamı başımıza bela edecekler

neymiş askermiş
ulan top kaptığını görmedik adamın ne askerliği!!!!

türk milletinin duygusal yönden enayiliği trajikomik seviyelerde

Osayi haberinin kaynağı burası.

While no official talks have begun between the clubs or between Galatasaray and Osayi-Samuel, reports in Turkey suggest that the Lions’ loan-star, Osimhen, could have put in a word to convince his national team colleague to make the switch.

Konuşmaya değmez kısacası.

Anlaşmışlar zaten bence dandik ligimizde maç çözer ama hikaye yazamaz
Eskiye göre maç cozmeside düşük, çünkü etrafında oynayan adamlar da vasat ve en büyük eksi ise bunların on taraf zaten durağında şimdi mou bunu oynatirsa dahada durağan hale gelecek acun ve mou çatışması bana göre bu transfer

Sol stoper alternatifi olarak Ahmetcan Kaplan'ı alabilsek iyi olurdu. Hala genç yaşta ve Abdülkerim'in yerini alabilecek potansiyeli olduğunu düşünüyorum.
Gelecek sezon bence hedeflememiz lazım. Özellikle üçlü oynayacaksak kadroda kesinlikle en az iki sol stoper olmalı.

bek bulamıyoruz napalım dubois, omar, aurier, jelert hepsi patlak çıktı

benim de bayıldığım bi herif değil de performans alırız
9 milyona bek alalı kaç ay oldu daha yahu, nerede öyle bolluk? Hoca bir zahmet seve seve oynatacak Jelert'i. Seviyesini yeterli bulmuyorduysak niye aldık? Kaldı ki oynamadan topçunun gelişeceği varsa da gelişmez. Osayiye yıllık 2.5 bağlayacağıma transfer ettiğim adamı oynatırım daha iyi. En azından yatırımını kurtarma şansın olur.

9 milyona bek alalı kaç ay oldu daha yahu, nerede öyle bolluk? Hoca bir zahmet seve seve oynatacak Jelert'i. Seviyesini yeterli bulmuyorduysak niye aldık? Kaldı ki oynamadan topçunun gelişeceği varsa da gelişmez. Osayiye yıllık 2.5 bağlayacağıma transfer ettiğim adamı oynatırım daha iyi. En azından yatırımını kurtarma şansın olur.

sene sonuna kadar oynattık baktık hala sıçıyor

9.5 verdik diye oynatmaya devam mı etmeliyiz

Defansı kötü falan değil barış ile bire bir güreşebiliyor, nico williams ile bire bir yarışıyor hızıyla. Nasıl defansı kötü oluyor, maçları da izliyoruz yahu. Osayi defansı gayet üst düzey
Bire birde fiziksel olarak boğuşmak farklı bir şey iyi defans yapabiliyor olmak farklı bir şey. Adam daha nerede duracağını bilmiyor yıllardır, arkasına kaçırdığı oyuncuların haddi hesabı yok. Bence maçları tekrar analiz edin, Osayi'nin defansı iyi değil, defansif zaafını fiziksel kalitesiyle kapatmaya çalışıyordu, bu sene fiziksel olarak da düşüşte ve berbat bir performans sergiliyor. Uzağa gitmeye gerek yok, son Eyüp maçında bile Ahmet bunu sahada gezdirip uyutup gol attı.

Defansı kötü falan değil barış ile bire bir güreşebiliyor, nico williams ile bire bir yarışıyor hızıyla. Nasıl defansı kötü oluyor, maçları da izliyoruz yahu. Osayi defansı gayet üst düzey

Barışı fiziksel olarak zorlayan tek oyuncu Oosterwoldeydi benim hatırladığım 3-2 yendiğimiz maçta barışa adım attirmamisti

Osayi haberinin kaynağı burası.

While no official talks have begun between the clubs or between Galatasaray and Osayi-Samuel, reports in Turkey suggest that the Lions’ loan-star, Osimhen, could have put in a word to convince his national team colleague to make the switch.

Konuşmaya değmez kısacası.
Screenshot Capture - 2024-12-30 - 13-38-49.png

:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt