Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diyelim ki oyuncu profili doğru.

Güncel durumu nedir? İki tane bel sakatlığı görünüyor ki bu kasa bir oyuncu için çok büyük bir sorun olabilir bu iş. Son zamanlarda dakikaları da düşük. Yine bu fizikte olan bir oyuncu için maç ritmi çok önemli bence. 6 aylığına gelip 2 ay sonra ritim bulacaksa, kötü.

Bir de 6 ay için 4.5 m euro maaş işi doğruysa, o da uygun değil bana göre.
Skriniardan bagimsiz kendisi kadavraları sever gecen sene thiagoyu istiyodu adam futbolu birakti 1 ay sonra

Güncel durumu nedir? İki tane bel sakatlığı görünüyor ki bu kasa bir oyuncu için çok büyük bir sorun olabilir bu iş. Son zamanlarda dakikaları da düşük. Yine bu fizikte olan bir oyuncu için maç ritmi çok önemli bence. 6 aylığına gelip 2 ay sonra ritim bulacaksa, kötü.

Euro 2024’te gayet iyi oynadı renktaş. Ayrıca yavaş, temposu düşük, ayağı kötü gibi yorumlarda saçmalık ötesi. Şöyle yorum yapanlar 3 kere izlememiştir.

Çok değil 2023’te psg’ye giderken dünyanın en iyi 3-4 stoperi arasındaydı. Orada oynamama nedeni luis enrique’nin takıntılı futbol anlayışı. Adam forvetsiz oynayacağım diye neredeyse son 3 ayda mbappe oynatmadı

Kolo muaninin gol katkisi da bence gayet iyiymis oynadigi sureye gore psgde

Niye sildiler acaba

Skriniar transferi muazzam bir üçlü sistemdeki iki sorunumuzdan birini çok net kapatır. Diğeride ön hatta yapılacak hamle olacak. Kusursuz bir üçlü savunma takımı olacağız.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skriniardan apo-davinson arasında bir katkı alırız minimum

Yeter ki futbol oynamak istesin

Euro 2024’te gayet iyi oynadı renktaş. Ayrıca yavaş, temposu düşük, ayağı kötü gibi yorumlarda saçmalık ötesi. Şöyle yorum yapanlar 3 kere izlememiştir.

Çok değil 2023’te psg’ye giderken dünyanın en iyi 3-4 stoperi arasındaydı. Orada oynamama nedeni luis enrique’nin takıntılı futbol anlayışı
Bel sakatlıkları düşündürüyor beni. Bir de işin mali boyutu.

Transferin ilk gunu bile gelse bu adam hazir olmasi en erken subat ortasi

Oynamaya basladi desek kaleciyle yanindakilerle uyum saglamasi yine birkac hafta

Sakatligi makatligi hicbir problemi yok desek bile adamdan tam anlamiyla katki almamiz marti bulacak. İlginc geliyor bu maliyetlerle bu kadar istenmesi

Eylül sonu Ekim başı 6-7 tane üst üste maçta 11 çıkmış. Sonra Marquinhos düzelmiş yedeğe düşmüş görünüyor. Oynadığı maçlarda da fena oynamamış anladığım kadarıyla çünkü PSG tarafına baktığımda ilk senesinden daha iyi oynadığını yazanlar da gördüm.

Skriniar bizim bütün sorunlarımızı çözmez ama çoğu sıkıntımızı çözer bana göre. Özellikle savunmadaki kırılganlığı çözmesini beklerim ben. Banza, Nuno Da Costa vs gibi topçuların stoperlerimizi fizikken ezmesini kabul edemiyorum. 6 ay ritmini bulursa almak için uğraşırız yok bulamazsa yazın bir sürü stoper fırsatı çıkacak zaten. Onlara gidilir.

Skriniar gibi ne verecegi belli olmayan bi adama yarim sezonluk maas olarak 4.5 milyon vermek GERİZEKALILIKTIR

Git onu ahmet kutucuya ver bonservis olarak nelsonu gazla 6 ay oynasin
image-7.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt