Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Formda bir Nelsson bizim için dünyanın en güvenilir stoperi aslında. Kaybetmemize gerçekten üzülüyorum. Gittiğinde ayrı üzüleceğim isimlerden. Şimdi her maç hata yapar dediğimiz aynı adam Sanchez'e forma şansı tanımadı geçen sezon bir dönem.

8-9'a Nelsson'u yollayıp 3-4 ay için opsiyonsuz Skiniar'a 4.5 milyon maaş vermek hiç mantıklı gelmiyor. Hadi Skiniar bu sezon süre almış olsa ve aldığın gibi oynatırsın, sakatlık sorunu yok desen o konuda da soru işaretleri var.

stoper icin bonservis harcamak istemiyoruz,parayı hucum oyuncusuna gömecez muhtemelen o yüzden kiralık stoper bakıyoruz

oldukça iyi scoutlar var daha ne olsun
Evet o yüzden 11 milyona Jelert aldık adamın her yeri olsa bizim oyunumuzda yeri ne bilen var mı? 2.5 milyon maaşla dümdüz Sallai alındı. Sol bek yine kronik sakat birine çift hane verdik Allah razı olsun 20 milyon verdiğimiz Sara top oynuyor evet

Hoca yedek kulübesini de dinamik atlet topçularla doldurması oyuncu değişikliklerinde takımın düşmesini engelleyecektir.

girenin çıkanı fizik kalite olarak aratmadığı 1 planlama.

alıcısı varsa bats ve kerodan çıkılabilir

devre arası zor

avrupa listesinde sadece 2 kişi ekleyeceğiz

Evet o yüzden 11 milyona Jelert aldık adamın her yeri olsa bizim oyunumuzda yeri ne bilen var mı? 2.5 milyon maaşla dümdüz Sallai alındı. Sol bek yine kronik sakat birine çift hane verdik Allah razı olsun 20 milyon verdiğimiz Sara top oynuyor evet

boey marcao kerem barış sara nellson vb

bu adamların işi oyuncu bulmak

jelerte 11 verin demek değil

görüyoruz trde scoutu olmayan takımları işte

daha ne olsun

bütün transferleri bu adamlar yapmıyor sonuçta

sanki scout kullanan takımlar her aldıkları oyuncuda müthiş kar ediyor

benfica porto hiç mi boş atmıyor sizce

Sallai+Skriniar en yakın senaryo şimdilik AL için. Bakalım ön bölge için nasıl bir çözüme gideceğiz.

boey marcao kerem barış sara nellson vb

bu adamların işi oyuncu bulmak

jelerte 11 verin demek değil

görüyoruz trde scoutu olmayan takımları işte

daha ne olsun

bütün transferleri bu adamlar yapmıyor sonuçta

sanki scout kullanan takımlar her aldıkları oyuncuda müthiş kar ediyor

benfica porto hiç mi boş atmıyor sizce
Saydıklarından sadece Sara güncel o da kulüp tarihinin en pahalı transferi zaten ben de ondan bahsediyorum.

Mesele para kazanmak da değil Torreira uyguna geldi performans verdi, Jelert 11'e alırsın performans verir her oyuncu satılmak için alınmaz ama dümdüz adama 2.5 milyon maaş ve bonservis vereceksek ihtiyaç yok zaten o paralara ben de yaparım bu transferleri keza şimdi 4-5 ay top oynayacak stopere, ayda bir milyon Euro vererek dünyada getiremeyecegin futbolcu sayısı 3 filandir heralde böyle bir planlama mi var? Varsa bu planın adı bizim hayrimiza değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt