Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaboreyi opsiyonlu kiralayalım en kötü ihtimalle. Kaan jelert ile ilerlemiyor orası
BCT'nin Jelert- İngiltere haberi de var. Jelert'e inanıyorum ben biraz fiziği yükseltince olacak o çocuktan ama bakalım neler gösterecek transfer dönemi bize.
doue?Btc nin jelert haberi doğruysa hemen satıp gönderelim. Lig 1deki 23 yaşta fazla sakatlığı olmayan herhangi atletik siyahi bir bek gelsin
Kabore G. Saray'da
Zalewski malı yüzünden itibarımızla oynandı velet romada kaldı,çocuk mu roma mı menajerler mi kim bilmiyorum ama birisi bizi o dönem kullandı
Bu boku yememişiz gibi 4 ay sonra yine romayla benzer sorunları olan dybalada adımız kullanıldı,yine aynı süreç yaşandı,romayla sözleşme görüşmeleri yapıyomuş şimdi
O menajerinin gardiyle olan staddaki resmini kim sızdırdı,okan kavukçu gardi restoran resmini kim amaçları için kullandı,itibarımız yine niye bile isteye zedelendi,ismi çıktığında samiyen niye anında istemiyoruz dedi,okan niye istiyoruz ya da istemiyoruz diye ismini zikretmedi ,3 yıldır hangi isim sorulursa sorulsun sportif aşdeki arkadaşlar ilgileniyo diyip kimseyle ilgili konuşmayan metin niye ve neden dybalayla görüşüyoruz dedi
Gsnin adını ele ayağa düşüren,itibarını bile isteye/istemeye zedeleyen/zedeleten,menfaat sağlayan ya da sağlatan kim varsa iki elim yakanızda sanmayın ki herkes keriz
daha kötüsüBu Kabore insallah Köhn V2 olmaz
Veli baltacanin yapacağı ilk şakayı düşünürken kafada saç kalmadiKutlu Akpınar: "Galatasaray'da sağ bek arayışı var. Bu isimlerden biri Ola Aina. Galatasaray henüz bu isme resmi teklifini iletmedi ancak ilgilendiği oyunculardan biri. Zor bir transfer olarak görüyorum."
O da olur. Kulubun tüzüğüne gizli bir madde yazmak lazim. Sadece fransa italya ve guney amerika kökenli veya oralarda iyi oynamis performans gostermis oyuncular transfer edilebilir gibi.
Kutlu akpınar = internet explorerKutlu Akpınar: "Galatasaray'da sağ bek arayışı var. Bu isimlerden biri Ola Aina. Galatasaray henüz bu isme resmi teklifini iletmedi ancak ilgilendiği oyunculardan biri. Zor bir transfer olarak görüyorum."