Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Kutucuyu kanat olarak pek beğenmiyorum ama oyun stili forvet oynamaya daha uygun .Vuruş kalitesi üst seviye ve fiziğini kullanmayı biliyor bir Ümit Karan çıkabilir sanki içinden

barışı keremi yunusu parlatan adam kutucuyu mu istemeyecek?

alakasız olmuş bnc
Oyuncuları parlattı ama yerli kadrosu en dar takım olmamıza rağmen yerli oyuncu istemiyor ilginç şekilde halbuki iyi yerlileri mutlaka almamız lazım çünkü aidiyet ve omurga konusu tamamen yerlilerle oluşuyor
Kutucu gibi gs li çocuğu rakiplere kaptirmayiz umarım diyemiyorum çünkü hoca gerçekten yerli olayını çok önemsemiyor zaten röportajlarinda da az çok belli

Sene sonunda El Hadji Malick Diouf alınmalı mutlaka. Üçlü oynadığımızda sola yazacağımız ilk isim bu olmalı. Çocuk 18 yaşında ve bana Cafu izlenimi verdi. Kaç paraysa verilip alınmalı. Büyük topçu olacak.

14 sene şamp olamamış takım alayını üst üste koymuş hala en çok puanı biz aldık diyorlar.. 50 tane ikinciliğiniz var cahiller…

Oyuncuları parlattı ama yerli kadrosu en dar takım olmamıza rağmen yerli oyuncu istemiyor ilginç şekilde halbuki iyi yerlileri mutlaka almamız lazım çünkü aidiyet ve omurga konusu tamamen yerlilerle oluşuyor
Kutucu gibi gs li çocuğu rakiplere kaptirmayiz umarım diyemiyorum çünkü hoca gerçekten yerli olayını çok önemsemiyor zaten röportajlarinda da az çok belli
neye göre en dar anlamadım. fbnin düzenli verim aldığı yerli yok gibi bir şey bu yıl

yunus
barış
berkan
abdülkerim
kaan
demirbay

oğuz
ismail
irfan
çağlar
mert müldür

hocanın yerlileri önemsemediği de senin kuruntun bence

Üç büyükler arasında en fazla yerli oyuncu oynatan adama da yerliyi önemsemiyor demezsiniz ya. Adam bu sene yoktan yunusu parlattı istese yabancı oyuncu oynatıp şans vermezdi. Geçen sene barış alperi çıkarttı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt