Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.372
- 36.003
- 3.638
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Talepleri değerlendirme aldık Naci BeyIsyan çıkar
Ne bu? Yapının resmi mi?Fb taraftarını gütme görevini bu tip sosyal medya kanallarına mı vermişler
Ekli dosyayı görüntüle 273354
Oyuncuları parlattı ama yerli kadrosu en dar takım olmamıza rağmen yerli oyuncu istemiyor ilginç şekilde halbuki iyi yerlileri mutlaka almamız lazım çünkü aidiyet ve omurga konusu tamamen yerlilerle oluşuyorbarışı keremi yunusu parlatan adam kutucuyu mu istemeyecek?
alakasız olmuş bnc
Talepleri değerlendirme aldık Naci Bey
Humar'ın oğlu TimarChewbacca'nın arkadaşı Tarfful
Ligin gerçekliğinin olmadığını gösteren tabloNe bu? Yapının resmi mi?
neye göre en dar anlamadım. fbnin düzenli verim aldığı yerli yok gibi bir şey bu yılOyuncuları parlattı ama yerli kadrosu en dar takım olmamıza rağmen yerli oyuncu istemiyor ilginç şekilde halbuki iyi yerlileri mutlaka almamız lazım çünkü aidiyet ve omurga konusu tamamen yerlilerle oluşuyor
Kutucu gibi gs li çocuğu rakiplere kaptirmayiz umarım diyemiyorum çünkü hoca gerçekten yerli olayını çok önemsemiyor zaten röportajlarinda da az çok belli
Üç büyükler arasında en fazla yerli oyuncu oynatan adama da yerliyi önemsemiyor demezsiniz ya. Adam bu sene yoktan yunusu parlattı istese yabancı oyuncu oynatıp şans vermezdi. Geçen sene barış alperi çıkarttı.Oyuncuları parlattı ama yerli kadrosu en dar takım olmamıza rağmen yerli oyuncu istemiyor ilginç şekilde halbuki iyi yerlileri mutlaka almamız lazım çünkü aidiyet ve omurga konusu tamamen yerlilerle oluşuyor
Kutucu gibi gs li çocuğu rakiplere kaptirmayiz umarım diyemiyorum çünkü hoca gerçekten yerli olayını çok önemsemiyor zaten röportajlarinda da az çok belli