Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 18.084
- 11.095
- 1.338
Danso davinsona benzer bir profil şikecilerin almasını istemem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Paylaştığın domb okana iyi insan değil diyen,bursanın şampiyonluğunu alın fbye verin diyen,senin vergilerinle trtde maaş alan,katıksız gs düşmanı olan,tsli mi fbli mi belli olmayan,hiçbir haberinin ve duyumunun tutmadığı bir şahısSana mı soracağım?
Danso bizle adı geçtiği için paylaştım. Bir sonrakine dm’den yazarım istersen.
Elektrikbant iç yanığı oluşturanlar tam list :d cızzzırrr cızzzırrr :dddddmurhan, veli baltacı ve okan özkan
Ne dediğini anlamadım da sen niye morardınElektrik bant iç yanığı oluşturanlar tam list :d cızzzırrr cızzzırrr :ddddd
Mük bir herifsin yawNe dediğini anlamadım da sen niye morardın
Mük bir herifsin yaw
Seviyom seni :d
Bir sonraki gsc space de futbolun bilir kişileri olarak murhan,veli baltacı ve okan özkanla birlikte gsyi yorumlarmısın
Aramızda vahşi bir çekim varNalbant is back
Ya oğlum veliden ne istiyon şeker gibi adam![]()
Bu Tottenham diye buyuk takim olarak sayilip bu kadar basarisiz olan baska kulup var mi acaba? Adamlarin fi tarihinde 2 sampiyonlugu var o kadar. Everton'in 9, Aston Villa'nin 7 sampiyonlugu var mesela![]()
Bence de oyle de iste butceden kaynakli oyle deniyor herhalde. Adamlarda buyuk takim butcesi var bir sekilde.Tottenham Aston villa Newcastle ayarindaydi büyük takim muhabbeti Modric-Bale'li dönemde başladı sonra Kane'le falan devam etti..Büyük takım denmez yaw işte ilk 5ten sonra gelen takım olur ancak son yıllara bakinca
Fener Danso deniyor. Bi tık üzer :/