Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fb mevcut yapısıyla avrupa pazarında piyasası olan herhangi bir oyuncuyu getirirse acayip şaşırırım.

Sana mı soracağım?

Danso bizle adı geçtiği için paylaştım. Bir sonrakine dm’den yazarım istersen.
Paylaştığın domb okana iyi insan değil diyen,bursanın şampiyonluğunu alın fbye verin diyen,senin vergilerinle trtde maaş alan,katıksız gs düşmanı olan,tsli mi fbli mi belli olmayan,hiçbir haberinin ve duyumunun tutmadığı bir şahıs

Gs düşmanı birini burada paylaşman zaten yanlış,gs düşmanı birinin fb ile ilgili haberini GSc de paylaşman extra yanlış

Gs düşmanının twitini buraya taşıyıp bu adama gs üzerinden etkileşim ve para kazandırmış oldun,senin yerinde olsam bana sorardım

Yönetime burada yapamadığı transferler için istifa diyeli daha 3 ay olmadı sonra Osimhen geldi takım iyi gitti mevzu kapandı değişen bir şey yok aynı adamlar yönetiyor kulübü. Sürekli 20'şer milyonluk oyuncuların adı servis ediliyor da her şeye hazırlıklı olalım yine de.

Bu Tottenham diye buyuk takim olarak sayilip bu kadar basarisiz olan baska kulup var mi acaba? Adamlarin fi tarihinde 2 sampiyonlugu var o kadar. Everton'in 9, Aston Villa'nin 7 sampiyonlugu var mesela :D

Tottenham Aston villa Newcastle ayarindaydi büyük takim muhabbeti Modric-Bale'li dönemde başladı sonra Kane'le falan devam etti..Büyük takım denmez yaw işte ilk 5ten sonra gelen takım olur ancak son yıllara bakinca

Tottenham Aston villa Newcastle ayarindaydi büyük takim muhabbeti Modric-Bale'li dönemde başladı sonra Kane'le falan devam etti..Büyük takım denmez yaw işte ilk 5ten sonra gelen takım olur ancak son yıllara bakinca
Bence de oyle de iste butceden kaynakli oyle deniyor herhalde. Adamlarda buyuk takim butcesi var bir sekilde.

bu baris y.seven ts icin haber yapmiyormuydu? bu aralar fenere yamaniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt