Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi gibi icon oyuncu için gitsin, zaha gibi somurtkan biri için rotasyonda olsa kalsın demek nedir. İcardi bu takımın en önemli oyuncusudur.
Zahada gidebilir talibi varsa abi sıkıntı yok onu geri döndü dendiği için dedim icardi durumu şöyle form durumu düşecek gibi duruyor gün geçtikçe Arap piyasasında halen 20-30 milyon bandına okutma imkanımız olur diye düşünüyorum üzerine koyup osimhen zorlama imkanımız olur gibisinden

İcardi gibi icon oyuncu için gitsin, zaha gibi somurtkan biri için rotasyonda olsa kalsın demek nedir. İcardi bu takımın en önemli oyuncusudur.

Icardi ilk sezon top oynadı sonra giderek düşen bir formu oldu. Şu an çoluk çocuğu Gsli yapmasından başka çok bir fayda sağlayacağını düşünmüyorum. Kendisine güvenip yola çıkılmaz. Osiensen'in bonservisi alınmalı.

Nerde kardeşim bu transferler? Akşam maça çıkıcaz hala gelen giden yok ligdeki durumumuz kötü olsaydı böyle yangın çok olurdu neyse ki değil.

Icardi ilk sezon top oynadı sonra giderek düşen bir formu oldu. Şu an çoluk çocuğu Gsli yapmasından başka çok bir fayda sağlayacağını düşünmüyorum. Kendisine güvenip yola çıkılmaz. Osiensen'in bonservisi alınmalı.
1735976478266.webp

Kesinlikle osimhen şartları zorlanmalı ben 50-60 bandına biteceğini düşünüyorum oyuncu yürüyen Galatasaray olmuş durumda Şuan bu kozu kullanmamız lazım

valla iç transferde rivayete göre ahmet kutucuyu istemiyormuşuz (HY'nin gs yöneticileri hiç temasya bulunmadık demiş demecine göre)

Berke'yi bilemedim ... daha Günay var sıra bekleyen - ki bir süre güvenilmeli , adam kulübü çok seviyor ve düzgün adam.

ama ahmeti bağlasak çok iyi olur.

Demirbay + para ya da demirbay + yusuf sezon sonuna kadar kiralrık (yusufun maaşını biz veririz) gibi denklemler uygun duruyor , hem de yusuf oynamış olur biraz.. Dayı da Canerle ilk günden ortamını kurar.

yabancı trasnfer konusuna hiç bakmıyorum - ne de olsa sallamasyon gündemlerle like kovalayacaklar - yazdan beri prim yapamadı hiçbiri - sallamak serbest olacak yakında gene.

Icardi ilk sezon top oynadı sonra giderek düşen bir formu oldu. Şu an çoluk çocuğu Gsli yapmasından başka çok bir fayda sağlayacağını düşünmüyorum. Kendisine güvenip yola çıkılmaz. Osimhen'in bonservisi alınmalı.
Bu ne İcardi düşmanlığı yav :D Geçen sene de takımda şampiyonlukta katkı sağladı.Sen de yargılanacaksın ulan :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt