Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 89.964
- 48.954
- 4.933
Şu ortadaki sixtir edilip hem daha fazla veren sponsor bulunmalı hemde murat denen adama tavrımızı gösterilmeliyiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bunu geçen senede dedim linçlendim ama icardi halen ederi varken iyi bir meblağa göndermemiz gerekliUfaktan İcardi ile vedalaşmak lazım. Şimdi millet karşı çıkacak ama zamanı geldi.
Başıma bişey gelmeyecekse rotasyonda kalsın akıllanmıştır diye umuyorum
İcardi gibi icon oyuncu için gitsin, zaha gibi somurtkan biri için rotasyonda olsa kalsın demek nedir. İcardi bu takımın en önemli oyuncusudur.Başıma bişey gelmeyecekse rotasyonda kalsın akıllanmıştır diye umuyorum
Zahada gidebilir talibi varsa abi sıkıntı yok onu geri döndü dendiği için dedim icardi durumu şöyle form durumu düşecek gibi duruyor gün geçtikçe Arap piyasasında halen 20-30 milyon bandına okutma imkanımız olur diye düşünüyorum üzerine koyup osimhen zorlama imkanımız olur gibisindenİcardi gibi icon oyuncu için gitsin, zaha gibi somurtkan biri için rotasyonda olsa kalsın demek nedir. İcardi bu takımın en önemli oyuncusudur.
Bunu söyledik burada benfica forumlarında yazıyorlardı sezona çok hızlı girip kayıplara karışıyor diye
İcardi gibi icon oyuncu için gitsin, zaha gibi somurtkan biri için rotasyonda olsa kalsın demek nedir. İcardi bu takımın en önemli oyuncusudur.
Icardi ilk sezon top oynadı sonra giderek düşen bir formu oldu. Şu an çoluk çocuğu Gsli yapmasından başka çok bir fayda sağlayacağını düşünmüyorum. Kendisine güvenip yola çıkılmaz. Osiensen'in bonservisi alınmalı.
Kesinlikle osimhen şartları zorlanmalı ben 50-60 bandına biteceğini düşünüyorum oyuncu yürüyen Galatasaray olmuş durumda Şuan bu kozu kullanmamız lazımIcardi ilk sezon top oynadı sonra giderek düşen bir formu oldu. Şu an çoluk çocuğu Gsli yapmasından başka çok bir fayda sağlayacağını düşünmüyorum. Kendisine güvenip yola çıkılmaz. Osiensen'in bonservisi alınmalı.
Bu ne İcardi düşmanlığı yavIcardi ilk sezon top oynadı sonra giderek düşen bir formu oldu. Şu an çoluk çocuğu Gsli yapmasından başka çok bir fayda sağlayacağını düşünmüyorum. Kendisine güvenip yola çıkılmaz. Osimhen'in bonservisi alınmalı.
oranları ne zaman yorumlayacaksın? bunu yapman lazım.Bu ne İcardi düşmanlığı yavGeçen sene de takımda şampiyonlukta katkı sağladı.Sen de yargılanacaksın ulan
![]()
4 Maç var aynı Oranlarla 2 tanesi Ms 2 1 tanesi Ms 0 1 tanesi de Ms 1oranları ne zaman yorumlayacaksın? bunu yapman lazım.
4 Maç var aynı Oranlarla 2 tanesi Ms 2 1 tanesi Ms 0 1 tanesi de Ms 1Bence Ms 2 bitebilir kanks yav
![]()
4 Maç var aynı Oranlarla 2 tanesi Ms 2 1 tanesi Ms 0 1 tanesi de Ms 1Bence Ms 2 bitebilir kanks yav
![]()