Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bonuslarla 21e tutulmuşlardır ne kadarı garanti ne kadarı bonus acaba

37 yaşına da gelse 2 yıl ligi sallar deyip, isteyenler olacaktır.

bu kafadan çıkılmalı
Bak ben sezon basinda istedim kendisini. Neden? Cunku Barca'dan ayrilacagina dair dedikodular cikmaya baslamisti ve mali sebeplerden dolayi Ilkay'i bonservissiz sekilde gonderilmesine izin verecekleri kesin gibiydi. Dedim ki, madem oyle, gelsin o kadar cok Galatasarayliysa burada 2 sezon is yapar. Hem orta sahada elimizi rahatlatmis olur.

Sonra yaz doneminde muhabirler Galatasaray'a gidecekmisin diye sorunca "Bu yaz Galatasaray'a gitmeyecegim" dedi artik orada bitti kendisi benim icin. Cok sevdigim City'e donmek istedim dedi, o kadar cok seviyorsa kalsin orada simdi takim kotu gidiyor diye bize yanlamasin.

dün akşam göztepe'ye çok fazla pozisyon vermesek de, uzun boylu ve atletik takımlara karşı olan zaafımız yine ortaya çıktı.

artık hangi pozisyonlara oyuncu bakılıyor bilmiyorum ama, lütfen bu tipte oyuncular alalım.

mikayla birlikte yürüyen operasyon var mı acaba donyell malen ismi geçmişti o da olabilir aslında

20 + zahadan kurtulmalari icin yardim yeterli teklif

Bonuslarla da olsa 21 kabul etmiyorlarsa masadan kalkmak lazim cidden bu kadar buyuk paraya hayir diyorlarsa gidip cherkiyi satsinlarda gorelim kim alacak devre arasinda

Icardi
Mika
Romulo
Yunus
Barış
Sallai
Mertens 1 sene daha
Sara
X?
Torreira

Leziz bir hücum hattı 2025/26 icin
Sağlam bir os alırsak super olcak

Son düzenleme:
zaha adam olsaydi mitkatzadeyi zaha + 10 milyona falan alabilirdik ama bu sekilde cok para gidecek yine

17+4 olan tekliften bahsediyorlar o zaten 2 hafta evvel yapilan teklifti, sanirim onu yazmis Telefoot muhabiri.

Yeni teklif bunun uzerinde olacak. 19+4 gibi teklifi kabul edebilirler.

17+4 olan tekliften bahsediyorlar o zaten 2 hafta evvel yapilan teklifti, sanirim onu yazmis Telefoot muhabiri.

Yeni teklif bunun uzerinde olacak. 19+4 gibi teklifi kabul edebilirler.
Bizim ilk telif bonuslarla 18(15+3) değil miydi? Sanki bu yeni teklif Lyon benim tahminim 22+3 gibi bir şey bekliyor bir de ödeme planından dolayı da kabul etmiyor olabilirler tabi. Bakalım Mikau'nun en ciddi alternatifi kim? Aklımın köşesinde Raspadori var ama o da İtalya'da kalmak istiyormuş sanırım.

Bizim ilk telif bonuslarla 18(15+3) değil miydi? Sanki bu yeni teklif Lyon benim tahminim 22+3 gibi bir şey bekliyor bir de ödeme planından dolayı da kabul etmiyor olabilirler tabi. Bakalım Mikau'nun en ciddi alternatifi kim? Aklımın köşesinde Raspadori var ama o da İtalya'da kalmak istiyormuş sanırım.
Romano 17+ bonuslar demisti zaten total paket 19-20 milyon euro konusuluyordu yani 2 hafta evvel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt