Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 83.383
- 95.719
- 5.263
Yeni teklifi de reddetmişler
Yav analarına söveceğim. S çekip görüşmeleri sonlandırsınlar. Ne vereceğiz? 30 milyon mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte gerçek bir futbol gurmesiMillot'u alalım 1 kere bile izlemedim.
Bak ben sezon basinda istedim kendisini. Neden? Cunku Barca'dan ayrilacagina dair dedikodular cikmaya baslamisti ve mali sebeplerden dolayi Ilkay'i bonservissiz sekilde gonderilmesine izin verecekleri kesin gibiydi. Dedim ki, madem oyle, gelsin o kadar cok Galatasarayliysa burada 2 sezon is yapar. Hem orta sahada elimizi rahatlatmis olur.37 yaşına da gelse 2 yıl ligi sallar deyip, isteyenler olacaktır.
bu kafadan çıkılmalı
Aston Villa alacak onu.mikayla birlikte yürüyen operasyon var mı acaba donyell malen ismi geçmişti o da olabilir aslında
Bizim ilk telif bonuslarla 18(15+3) değil miydi? Sanki bu yeni teklif Lyon benim tahminim 22+3 gibi bir şey bekliyor bir de ödeme planından dolayı da kabul etmiyor olabilirler tabi. Bakalım Mikau'nun en ciddi alternatifi kim? Aklımın köşesinde Raspadori var ama o da İtalya'da kalmak istiyormuş sanırım.17+4 olan tekliften bahsediyorlar o zaten 2 hafta evvel yapilan teklifti, sanirim onu yazmis Telefoot muhabiri.
Yeni teklif bunun uzerinde olacak. 19+4 gibi teklifi kabul edebilirler.
Romano 17+ bonuslar demisti zaten total paket 19-20 milyon euro konusuluyordu yani 2 hafta evvel.Bizim ilk telif bonuslarla 18(15+3) değil miydi? Sanki bu yeni teklif Lyon benim tahminim 22+3 gibi bir şey bekliyor bir de ödeme planından dolayı da kabul etmiyor olabilirler tabi. Bakalım Mikau'nun en ciddi alternatifi kim? Aklımın köşesinde Raspadori var ama o da İtalya'da kalmak istiyormuş sanırım.