- 16 Haziran 2010
- 208.738
- 162.428
- 6.838
Serbest kalma bedeli 25 milyon euro. Kume duserlerse sezon sonunda daha ucuza gidebilir.Valencia hugo duro’yu kaça bırakır acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serbest kalma bedeli 25 milyon euro. Kume duserlerse sezon sonunda daha ucuza gidebilir.Valencia hugo duro’yu kaça bırakır acaba
bence mikautadze’ye iyi alternatif. Kanat olarakta oynayabiliyor, valencia bırakabilir 20-21’e o zamanSerbest kalma bedeli 25 milyon euro. Kume duserlerse sezon sonunda daha ucuza gidebilir.
Zarar etmiyorlar mi tatlim20 + zahadan kurtulmalari icin yardim yeterli teklif
Onu suan birakmazlar zaten takim kume dusecek yoksa.bence mikautadze’ye iyi alternatif. Kanat olarakta oynayabiliyor, valencia bırakabilir 20-21’e o zaman
Yeni teklifi de reddetmişler
17+4 olan tekliften bahsediyorlar o zaten 2 hafta evvel yapilan teklifti, sanirim onu yazmis Telefoot muhabiri.
Yeni teklif bunun uzerinde olacak. 19+4 gibi teklifi kabul edebilirler.
2. tekliften bahsediliyor
2 daha yaparız son teklif olurO zaman 2 milyoncuk zam yapmisik![]()
İlkayin oturacagi evin fiyati 1.5 falan olur knk :dilkay gündoğan işine tek bir şart ile ok derim.
1.5 m eur maaş, 2 yıl sözleşme, 0 bonservis.
kulübede opsiyon olarak kerem demirbay duracağına ilkay'ın olmasını tercih ederim.
2. tekliften bahsediliyor
o zaman kendi bilir xdİlkayin oturacagi evin fiyati 1.5 falan olur knk :d
Onu suan birakmazlar zaten takim kume dusecek yoksa.
Sporting istiyormuş. Vallaha oluru varsa bu adam mutlaka yoklanmalı.
Paylaşıldı mı gece bilmiyorum ?
25 net istiyorlar heralde bu kadar tok satıcıyı oynadıklarına göre pazarlığa açık değiller. Zaha'ya verdikleri parayı da çıkartmaya çalışıyor bunlar kızmış bizesüreç gerçekten böyle ilerliyorsa, mika işinden soğudum ben. istemezük.