Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.567
- 6.807
- 2.493
Beni çok mazur görün takip edemedim ilkay Gündoğan olayı nereden çıktı bu kadar konuşulmaya başlandı? Ciddiyeti var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.7 net aliyor orada.Mikanın güncel maaşı ne kdr acaba
İzlediğim mika 20 milyon ve üstü edermi etmezmi bilmiyorum ama mertensden çok daha fazla katkı yapacağını ve yetenekleri itibarıyla ligi sallayacağına eminim.Nasil yapamaz ya lyondaki performansinami bakiyorlar metze baksinlar bakalim adam neler yapmis ne paslar atmis havadan ufuruyorlar
En çok top kaybeden mi bu birini hatırlattı bana. Gelmesin ozamannafi iyi bir gsli
istemiyorsa vardır bir bildiği fransayı bizden iyi biliyordur
hiç ısınamadım bu adama hiççççç
lyonda bile oynayamıyor adam
bu adam niye yedek kardeşim
ilk ismi çıktığında sahte bir iststistik yayıldı X de yok şöyle iyi böyle iyi diye hepsi yalan dolan çıktı
VE EN ÖNEMLİSİ
gerçek istatistikde en çok top kaybeden herif çıktı ligin
metzde takımın yıldızı olurda
o top kayıplarını ben biryerine monte ederim day 1 dan itibaren acımam
yazık 21 milyon euroya afferin lyon verme
Saraya verdiğimiz maaşı kabul eder mi dersin1.7 net aliyor orada.
Bizden en az 3 ister1.7 net aliyor orada.
Tugay kerimoğlu söyledi dün.Beni çok mazur görün takip edemedim ilkay Gündoğan olayı nereden çıktı bu kadar konuşulmaya başlandı? Ciddiyeti var mı?
Bizimkiler 700 bin alan Sallai'ya 2.5 teklif etti.Saraya verdiğimiz maaşı kabul eder mi dersin
ticaret bilmiyorlar bunlarda demek. :d
Aynen hocaya kalmayıp yönetim almali. Bu adamlar sakatlanmasa bile robot değilAribo veya Lemina alınmalı hocaya sorulmaksizin uygun maliyet ve aşağı yukarı ne vereceği belli oyuncular. Yarın Sara veya Tor sakatlansa ama oyuncumuz eksik bahanesini sıkacak kişi de hoca
Beni çok mazur görün takip edemedim ilkay Gündoğan olayı nereden çıktı bu kadar konuşulmaya başlandı? Ciddiyeti var mı?
Sallai gelmek icin dünden raziydi, 1,7-2 arasi vs da imza atardi, neden bu kadar cok veriyoz anlamiyorumBizimkiler 700 bin alan Sallai'ya 2.5 teklif etti.
O hesaba gore bizimkiler 4 bile verirse sasirmam ama senelik 3 milyon euro'ya kabul eder bence.