Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 24.224
- 19.291
- 1.188
Brezilya piyasasi cok firladi, sezon da 2 dribbling 2 gol atana kapiyi 20m dan aciyor serefsizlerYorumlar cok olumlu taraftari falan da cok seviyor herifi 3-4 yil verim alinir gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Brezilya piyasasi cok firladi, sezon da 2 dribbling 2 gol atana kapiyi 20m dan aciyor serefsizlerYorumlar cok olumlu taraftari falan da cok seviyor herifi 3-4 yil verim alinir gibi
Sa hollandanin gülüMika 30m isi kolpa
olmuyorsada tonlarca baska oyuncu var
6 ay onceki transferden bahsediyorsun galiba?Eskiden Almada vardı. Botafogo almış
45Guzel ayaklar. Kac nummera?
Masallah big footum, boy kilo da alalim
Eskiden Almada vardı. Botafogo almış
Bu oyuncuyu izledin mi? Mika'nın alternatifi olur mu? Marsilya sezon başında almış ama De Zerbi ile yedek olmuş son Lille maçında kadroda yokmuş.
M.dembele,l.diarra,sissoko zamanında çok adı geçmişti. şuan bize öyle bi adam lazımBir gece ansızın Dembele
Özetle olsun da Şuayip denen herifi Araplara çakabilsek var ya uuuBu anca Şuayip yerine olur.
Evet, adam borçlu ama kim var kim yok almışLyona gitmeyecekmiydi o? Sahibi ayni kisi
Yaw Sami Toreira gayet iyi oyuncu neden taktın Toreira ya adamın kesilmesini istiyosun. Valla sebebini merak ettiğim için soruyorum. Toreira takımın dinamosu resmen. Giderse anlarsın kıymetini bak.Osimhen Mika
Yunus
Barış İlkay Sara Sallai
Jakob/Apo Skriniar Davinson
Musl
Bir gün böyle oynayacaksın GS.
Evet, yeni duydum6 ay onceki transferden bahsediyorsun galiba?
20 milyon son rakam olmali bir teklife daha gerek yok listedeki diger ismi alip gelsinlerİzlediğim mika 20 milyon ve üstü edermi etmezmi bilmiyorum ama mertensden çok daha fazla katkı yapacağını ve yetenekleri itibarıyla ligi sallayacağına eminim.