Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberlere göre madde simdi de gecerlimis, ne kadar dogru fark etmez bize düsmez rtas

Ben öyle haber bulamadim. Her buldugum haber yazin diyor. "Winter" yazarsan bile böyle habere yolluyor google seni. "Das Spezielle daran ist aber: Die Klausel soll nur für den Sommer, nicht für die Transferperiode im Winter gelten. Millots Vertrag läuft beim VfB noch bis 2028."

Biz simdi gidip 25 teklif edersek bile hayir derler istiyorlarsa.

Millot bize gelmek icin ikna olacagi bir senaryo göremiyom, stuttgartla anlasabiliriz gibi bi türlü ama herif gelmez.

Cok takim istiyor üst liglerden, bizi sececegini hic sanmiyorum. (üzülerek)
Burayı sorama noktası olarak kullanabileceğini futbolcuya söylersen ikna edersin. Bu konuda çok abartılı yaklaşıyoruz.
Çoğu büyük takımın da oyuncuya şu dönem ihtiyacı yok. İlgisi olabilir ancak teklif götürseler 10una kadar alırlar zaten.
Ha yazın 18 milyonu verip almak dururken ihtiyaçları olmayan adamı alırlar mı orası meçhul.

Bu herif geçen sene de bu tarz bir çıkış yapmıştı kimse isteyip almadı. Yeni çıkan bir herif değil ki.
Şu dakika yarışacağın takımlar bence westham falan.

Millot olur olmaz konusunda değilim bu arada farklı bir herif de olabilir.
Örnek açısından verdim onu.
Mikautadze ile 20 gündür uğraşacağına gidip bu adamın peşindeyiz haberi olmalı. Vizyon net buraya evrilmeli.

Bir adet batmak üzere olan aptal fransız kulübü ile düşeceği halde buada kalacam diye direten yedek kafasız bir gürcü peşinde koşmaya gerek yok.

Aynı saçmalığı yazın uluslararası tanınmayan bir kulüpte oynamak isteyen salak bir herif için yaptık.

Burayı sorama noktası olarak kullanabileceğini futbolcuya söylersen ikna edersin. Bu konuda çok abartılı yaklaşıyoruz.
Çoğu büyük takımın da oyuncuya şu dönem ihtiyacı yok. İlgisi olabilir ancak teklif götürseler 10una kadar alırlar zaten.
Ha yazın 18 milyonu verip almak dururken ihtiyaçları olmayan adamı alırlar mı orası meçhul.

Bu herif geçen sene de bu tarz bir çıkış yapmıştı kimse isteyip almadı. Yeni çıkan bir herif değil ki.
Şu dakika yarışacağın takımlar bence westham falan.

Daha bu hafta Tottenham ve Arsenal ilgileniyor diye haber cikti. Adam gecen sene sözlesmesini uzatmisti ve hemen gitmeyi istememistir. Hele CL oynama sansi varken ve orda kendini garanti ilk 11 oyuncusu olarak kanitlama firsati dogmusken.

Bence böyle oyuncular hicbir zaman Türkiye'ye gelmeye sicak bakmaz. Yazin birde serbest kalma maddesi gayet düsük diye, güzel bir imza parasi koparir Ingilizlerden. Bence en dogru tercihi yapmis orda kalarak.

Öyle gayet üst seviye takimlarin listesine girmis ve piyasasi olmus olacak Avrupali U21 oyuncular bize kolay kolay gelmez.

Öyle genc yetenekleri biz anca Balkan liglerinden ve Güney Amerika Liglerinden ikna edebiliriz diye düsünüyorum ben.

Transfer önemli ama özellikle önde olduğumuzda uzun sureli 3 pas yapamıyoruz. Dan dun vuruyoruz oyunu kontrol edemiyoruz bu yüzden son dakikalar golleri yiyoruz. Bunun peşine dusulmeli. Bukadar kaliteli takımı daha iyi pas yapabilmeli. Amatör takım gibi oynuyoruz bazen

Mika olayında bütçemizi öğrenmiş olduk. Wendel için de 20 bandı deniliyor idi 18'e sara alındı. Benzer senaryo yaşanabilir.

Ama oyuncuyu pek izlemedim sadece 1-2 sezon önce büyük sükse yaptığını hatırlıyorum. Dediğin gibi net 9 ise bize uymaz bize 9.5 no lazım. Büyük risk ama mesela Schjelderup ta mesela 9.5 no ama o da hiç oynamadı bu sene neredeyse o yüzden olmaz. Bu tarz isimlerde çok yok bakalım ne olacak? En mantıklı isim senin bahsettiğin Kroupi gibi duruyor maliyeti herhalde 10-15 arası olacaktır oynayan biri tutmasa bile fazla zarar etmezsin.

Millot olur olmaz konusunda değilim bu arada farklı bir herif de olabilir.
Örnek açısından verdim onu.
Mikautadze ile 20 gündür uğraşacağına gidip bu adamın peşindeyiz haberi olmalı. Vizyon net buraya evrilmeli.

Bir adet batmak üzere olan aptal fransız kulübü ile düşeceği halde buada kalacam diye direten yedek kafasız bir gürcü peşinde koşmaya gerek yok.

Aynı saçmalığı yazın uluslararası tanınmayan bir kulüpte oynamak isteyen salak bir herif için yaptık.
Mika en çok kaybeden adammış ben buna çok önem veriyorum. Kolay top kaybeden adam istemiyorum ben. Arias daha uygun gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt