- 19 Mart 2014
- 29.535
- 30.956
- 2.718
Saran için tutuklama çıkmayacak delil gizleme şüphesi oluşmadığı sürece.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben 10+ 4 yabancı kuralının değişeceğini düşünüyorum ama buna da dikkat etmek gerek. Göztepe'nin kapıyı açtığı 10 milyon olmaz ama 6+ bonus vb. ile pazarlıkla alınabilir.
Saran için tutuklama çıkmayacak delil gizleme şüphesi oluşmadığı sürece.
Şuan anlaşsan bile 7 ocak'a kadar beklenmesi lazımcan armando nerede kaldı kardeşim size bir hafta mühlet bitirin lan şu transferi ağaç olduk lan!!
Bizim maçta neden ismini hiç duymadım diyorum bende , sadece son maçta iyi performans göstermiş bu Dennis , kesinlikle gelmesin , bizim Forum bayılır böyle tek maçla oyuncu keşfetmeye Sercan Sararer , Ahmet Kutucu gibi , hatta Göztepeye gerekli yerlere 2,3 milyon verelim bizimle adı bile anılmasın
anlaşıp duyrulmalı geç olmadanŞuan anlaşsan bile 7 ocak'a kadar beklenmesi lazım
Maasinda ciddi indirim yapmazsa yollar ayrilmaliİcardi'yi yollayanı bizde yollarız...
Gerekeni yapacaktır kralMaasinda ciddi indirim yapmazsa yollar ayrilmali
Neden göz altına alındı ki o zaman?Saran için tutuklama çıkmayacak delil gizleme şüphesi oluşmadığı sürece.
18 yaşından küçük olduğu için sözleşme imzalanamazanlaşıp duyrulmalı geç olmadan