- 6 Eylül 2014
- 93.876
- 64.676
- 4.608
Okan burukun istediği yolcuya gitmeyin. Adam kafayı birine takıyor peşinden gidiyor. Bir sürü takım var. Kupa maçlarında yenilirse yine transfer diye bağırır. Ders aldım der
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk transfer kendisi olur. Bir de kulübü kiralık+ satın alma opsiyonlu verirse Umut Tohumcu'da erkenden alınır bence.
Atalanta'lı oyunculardan biraz cekiniyorum. Cunku Gasperini ile cok iyi bir sistem takimiydilar, o sistemde Ederson cok iyi bir oyuncuydu bana kalirsa. Oyunun iki yonunu de oynayabilen bir oyuncu.Ederson nasil amirim aradimiz os mi
Bu herif 8 no, onyedika 6 no
Bizimkiler neyin pesinde
Atalanta'lı oyunculardan biraz cekiniyorum. Cunku Gasperini ile cok iyi bir sistem takimiydilar, o sistemde Ederson cok iyi bir oyuncuydu bana kalirsa. Oyunun iki yonunu de oynayabilen bir oyuncu.
Tarz olarak kime benziyor soylemek zor, biraz Fred ile Josef de Souza'nin karisimi birsey. (mantikli geldi mi bilmiyorum)
Brezilyali olmasina ragmen sahada kosmayi da seven bir tip. Hareketli yani.
Dusuk maliyet dedigin nedir? 2-3 milyon eurolara aldigin topcularin donemi gecti de ondan soruyorum.Josef profilinde düşük maliyetli hangi os var