Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan burukun istediği yolcuya gitmeyin. Adam kafayı birine takıyor peşinden gidiyor. Bir sürü takım var. Kupa maçlarında yenilirse yine transfer diye bağırır. Ders aldım der

IMG_4246.webp

İlk transfer kendisi olur. Bir de kulübü kiralık+ satın alma opsiyonlu verirse Umut Tohumcu'da erkenden alınır bence.

Okana bırakmayın şu transferleri genc topçu yok takımda satılacak. Bu döngü 50 ler 60 milyon eurolar bi yere kadar gider. 4 tane en fazla 24 yaşına kadar topçu çekmemiz lazım

Ederson tabiki iyi oyuncu ama aradığımız adammı tartışılır.
Ama gene çok abartılıyor bu oyuncu.
Ederson ağır bir oyuncu ve 26 yaşında.Fizik olarak sanki geriye gidecek bir yapısı var.çok ciddi bonservilser konuşuluyor.
torreria-ilkay-sara 8
Lemina 6
Yunus 10
Bu şekilde düşünürsek ne tarz oyuncu gerekli apaçık ottada.
Ama işte hepsini yapsın istiyorsak öylede bir oyuncu bulmak zor.
Ayrıca kanat oyuncusu en az orta saha kadar elzem.Gene bir iki maçla herşey unutuldı yelkenler suya indirlidi..polyana moduna girildi.
Bu takıma ilk 11 seviyesinde adam almayacaklarsa hiç transfer yapmasınlar.

Zamanında yapılan fiyasko derecesindeki hataların sıkıntıları çekiliyor.Ama aynı adamlar hiçbir aksiyon almadan hala transfer yapıyor.
Her hangi bir iiş yerinde böyle hatalar yapsan hemen kapının önüne koyarlar.

Ederson nasil amirim aradimiz os mi

Bu herif 8 no, onyedika 6 no

Bizimkiler neyin pesinde
Atalanta'lı oyunculardan biraz cekiniyorum. Cunku Gasperini ile cok iyi bir sistem takimiydilar, o sistemde Ederson cok iyi bir oyuncuydu bana kalirsa. Oyunun iki yonunu de oynayabilen bir oyuncu.

Tarz olarak kime benziyor soylemek zor, biraz Fred ile Josef de Souza'nin karisimi birsey. (mantikli geldi mi bilmiyorum :LOL: )

Brezilyali olmasina ragmen sahada kosmayi da seven bir tip. Hareketli yani.

Atalanta'lı oyunculardan biraz cekiniyorum. Cunku Gasperini ile cok iyi bir sistem takimiydilar, o sistemde Ederson cok iyi bir oyuncuydu bana kalirsa. Oyunun iki yonunu de oynayabilen bir oyuncu.

Tarz olarak kime benziyor soylemek zor, biraz Fred ile Josef de Souza'nin karisimi birsey. (mantikli geldi mi bilmiyorum :LOL: )

Brezilyali olmasina ragmen sahada kosmayi da seven bir tip. Hareketli yani.

Josef profilinde düşük maliyetli hangi os var

Burhan Can Terzi: "Okan Buruk, Raphael Onyedika'yı çok istiyor. Galatasaray bu transferi 25 M€'ya bitirebilir."

onyedika’da ne gördü de taktı acaba oyuncuya okan hoca

Onyedika yerine dennis isterim. 10 milyona ikna edilirse, senelik ücreti uygun olur. Potansiyeli bir oyuncu bence dennis.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Göztepe, Anthony Dennis'in bonservisini 10 milyon euro olarak belirledi. [@ortasahahaber]

25 milyon euroluk ikame olmaz. İpin ucunu kaçırıyoruz gibi geliyor bana. Sağlıklı olduğunda zaten Lemina oynayacak. 25 bonservis verilen adamı yedek mi tutacağız?

Dusuk maliyetli oyuncu demisken Yirenkyi olabilir ama onu da bizimkiler istemez Danimarka liginde oynadigindan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt