Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FIFA buna ne diyor?

Article 9 paragraph 1

57. A player may only once request a change of association decision from the PSC. The only exception is provided in article 9 paragraph 5.

O article 9 paragraph 5'de böyle birsey yaziyor:

107.3 continues to hold the nationality of their former MA.

Yani bir daha milli takimi degistirmeyi istiyorsa, anca ondan önceki oynadigi milli takima geri dönebiliyor diye algiliyorum ben bu maddeleri. O da anca o vatandasligi iptal etmediysen. Benim anlayisima göre bu cocuk normalde Türk Milli takimini secemez gibi geliyor.
Henüz A takımda oynamadığı için belki başka bir olayı vardır. Mesela Arjantin vatandaşlığını bırakıp Türk vatandaşlığını geçip öyle bir durum olacağı haberi vardı.

son zamanlarda izlemekten en keyif aldigim ortasaha odegaard

keske bizim olsa

images (1) (1).webp

Raspadori işi olmaz zaten sıla hasreti çeken bir tip gibi

Ugarte'yi de pek tanımıyorum.

Ugarte aslında geçen sezonu sayma ondan önceki 2 senede acayip çıkış yakaladı admirim ama gittiği kulüpler biz daha çok topla oynamak istiyoruza dönünce kendisini piyasası varken hep iyi paraya sattı. Lizbon, PSG derken United.

Defansif açıdan genç yaşına rağmen şimdiki Lemina performansı verir, yani 3-5 sene sonra defansif anlamda Lemina'dan da iyi olur tecrübeyle vs beraber. Ama kendisinin top tekniği Lemina veya Torrik gibi değil izlediklerimden gördüğüm. Veya genç Lemina gibi topu alayım gideyim hat kırayım yok. Kendisi tam bir kemik kıran 6 numara. Lorik Cana misali.

Wondırkit siraçhan nasımız nerelerde

Mehmet nasın oğlu tuncay maldanın da oyuncusu diye boşu boşuna milyonlarca tl verdiler çocuğa

Ali efe çördek de aynı şekil

Hesap verin hesappppppppp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt