- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Bütün yollar acheamponga cikiyor defansta
Az süre bulmuş evladim
Az süre bulmuş evladim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hato kesin olarak kaliyor artik.Bence hato ya da acheampong zorlanmalı kiralık olarak ya
ilk 11 için özel mesaj mı atalım abi sana anlamadım?ilk 11 icin DM
Ajax kiralık yoklamis.keske bize olsaydı.chelsea bi delilik yapıp 50 milyona solbek alır inşallah.o zaman dönem sonu firsat olur belki.bizimkiler sol stoper-solbek mevzusunu son güne bırakır kesin alacaksakHato kesin olarak kaliyor artik.
Çok potansiyelli ve yedek. süre bulamıyor.. nerden bulacağız başka böyle fizikli ve teknik genç birini
Stoperden ziyade cocuk sol bek olarak devam ediyor kariyerine o da bizim aradigimiz biri degil. Sol bek var zaten 3 tane.Ajax kiralık yoklamis.keske bize olsaydı.chelsea bi delilik yapıp 50 milyona solbek alır inşallah.o zaman dönem sonu firsat olur belki.bizimkiler sol stoper-solbek mevzusunu son güne bırakır kesin alacaksak
Ben stoper olarak bilyom onuStoperden ziyade cocuk sol bek olarak devam ediyor kariyerine o da bizim aradigimiz biri degil.
savunmak gibi bir amacım elbette yok da, oyuncu ısrarla gitmek istiyorsa ne yapabilirsin? bir kaç kez bir şekilde kadroda tutuldu ancak istediği süreyi bulamıyor ve kesinlikle gitmek istiyor belli ki.Kısıtlı orta saha varken üstüne oyuncu almadan oyuncu yolluyoruz tam bir büyük kulübüz