Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1-ugarte - kiralık
2-tel - kiralık (ya da napoli'deki çocuk. ama ben tel'ciyim).
3-acheampong - kiralık
bir de adı çıkan gurbolardan biri

tamam bitti gitti işte.

esas parayı yazın harcamalı.

1-ugarte - kiralık
2-tel - kiralık (ya da napoli'deki çocuk. ama ben tel'ciyim).
3-acheampong - kiralık
bir de adı çıkan gurbolardan biri

tamam bitti gitti işte.

esas parayı yazın harcamalı.
Acheampong ateşi seni de sardı de mi

Baldirli kaslı ve teknik futbolcu başka bir alem

savunmak gibi bir amacım elbette yok da, oyuncu ısrarla gitmek istiyorsa ne yapabilirsin? bir kaç kez bir şekilde kadroda tutuldu ancak istediği süreyi bulamıyor ve kesinlikle gitmek istiyor belli ki.
İşte o zaman kulübün ciddi hatası var, oyuncu gitmek istiyor yolluyorsun ki yollayabilirsin sonuçta kulübün kararı kadar oyuncununda niyeti önemli daha fazla süre almak istiyordur ama bunun gelişi dünden değil çok önceden belliydi planlaması yapılabilirdi.

Berkan'ın gideceği 3 aydır belli yani düşündüğümüz adamı almak için ya da anlaşma için çok uzun süre var hatta bana kalırsa onu bile yapacağımızı düşünmüyorum ki kulüpte planlama adınına senelerdir 1 tane doğru olay yok.

Trabzonspor(buzlu saha), fener/samsun ve Fethiyespor(Rezil sahası) 10 günlük süreçte 3 tane ağır maç var şurada bir sakat verirsek mevcut orta saha 1 azalmışken üstüne 2 azalacak bu sefer diğer maçlar komple sıkıntıya düşmeye başlayacak.

Berkan'ın muadili olarak düşünülen adamı kaptırmışız ki çok gerek var mıydı bilmiyorum soru işaretli bir oyuncuydu, bana kalırsa Salih Özcan'ı almak lazım ama onu da beşiktaş alıyor bu gidişle orası boş kalacak.

Anadolu takımlarından bir oyuncu istesek 6 fiyat çekiyorlarsa elimiz zorda olunca 8-9 fiyat çekecekler her türlü iş sarpa saracak.

boey kerem abdülkerim barış icardi eren

bir kalemde aklıma gelenler
Barış Alper ve Kerem FT projesi bence.. İcardi ve Eren'in alakası yok.. Katılamıyorum adaşım.. Keşke bir sistem oyunu ve bunun çevresinde gelişen bir oyuncu topluluğu olsa ama yok..

Berkan'ın muadili olarak düşünülen adamı kaptırmışız ki çok gerek var mıydı bilmiyorum soru işaretli bir oyuncuydu, bana kalırsa Salih Özcan'ı almak lazım ama onu da beşiktaş alıyor bu gidişle orası boş kalacak.

Anadolu takımlarından bir oyuncu istesek 6 fiyat çekiyorlarsa elimiz zorda olunca 8-9 fiyat çekecekler her türlü iş sarpa saracak.

Salih = cop

Adminim öyle de alabilecek adam kalmıyor ki seneye 10+4 ve biz elimizdeki yerlileri tek tek yolluyoruz yaz ayında Barış gitse bu sefer yerli problemi çekmeye başlıyoruz.
Boyle adamlari almaya luzum yok cunku O.B.'in yilda 500 dakika sure vermeyecegini bildigimden soyluyorum. Dumduz oyunculari sevmiyor zaten kapasitesi de cok sinirli oldugundan bizde ikinci Berkan muamelesi gorecek. Ya daha iyisini bulup getireceksin ya da 20'li yaslarda en azindan potansiyeline inandigin yerlileri toplamak gerekir.

celil yüksel'i niye istemiyoruz keltoş başkanları çok para ister diye mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt