Onur Bayraktar
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2020
- 5.672
- 4.937
- 673
bu edersonda biraz brezilyalı gamsızlığı var gibi barca deplasmanında şu golü atıp sevinmeyen adam su katılmamış bilmem naptığımdır maalesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hali hazırda Musamba'yı aldılar onun için Becao gönderilecek. Orta saha ve santrafor alacakları deniyor yani 2 oyuncu daha göndermeleri lazım. Nesyri'yi satabileceklerini sanmıyorum 8-9 milyon maaşı varmış. Fas milli takımında da yedeğe düştü.Nesriyi satarsa forvete alirlar
Yok yav yarin nisanim da var degistik, akisina birakiyorum her seyi artik .dMusap comeback. Bakalım kaç gün içerisinde tekrar banlanacak![]()
Nesri ve simanski göndermeleri lazımHali hazırda Musamba'yı aldılar onun için Becao gönderilecek. Orta saha ve santrafor alacakları deniyor yani 2 oyuncu daha göndermeleri lazım. Nesyri'yi satabileceklerini sanmıyorum 8-9 milyon maaşı varmış. Fas milli takımında da yedeğe düştü.
Hocam ben kendi adıma yazdığım adamlar gayet takımında ve milli takımında istatistiği olan adamlar. Evet iddialı takimda oynamak zordur ama varsın hemen oynamasınSilas Andersen falan hepsi olur bu arada. Yapılması lazım böyle hamlelerin. Şu anki durumdan daha kötü olma ihtimali yok zaten.
29 yaşındaki herifleri Scout ettik diye önümüze salıp sonra 6 ay sonra bu olmamış diyen adamlara vereceğin oyuncular bu tür sistem adamları.
Ha birde uçurtma vardı ne oldu o yav ingiltereden gökyüzüze saldılar mı haberi de çıkmıyor.
Paketleyin verin abi danimarkaya Aral şimşir falan takaslayın geçin.
arka bahçeden bi çıtırtı sesi geldi, ulan korktum çıktım baktım neymiş diye? meğerse fratessi haberleri dolanıyormuş. :dFrattesi haberleri dolaniyor
Frattesi haberleri dolaniyor
Hocanın açıklamalarına bakarsak yerel ligden kimseyi almayacağız yani yine Trabzon ve Göztepe'nin oyuncuları konuşuluyor anlamıyorum
evet kaleciyi de yabancı alacağız demiştiUgurcani almadan benzer aciklamalar yapmismiydi? Suan aklimda degil
Hatırlamıyorum ama bir bakmak lazımUgurcani almadan benzer aciklamalar yapmismiydi? Suan aklimda degil
size mertens muadili bir herif söyliyim yüksel başkanın sahibi olduğu takımın topçusu fransa lig 2 de enzo bardeli tabi bunu emre utkucan falan bilmez