Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu edersonda biraz brezilyalı gamsızlığı var gibi barca deplasmanında şu golü atıp sevinmeyen adam su katılmamış bilmem naptığımdır maalesef

Nesriyi satarsa forvete alirlar
Hali hazırda Musamba'yı aldılar onun için Becao gönderilecek. Orta saha ve santrafor alacakları deniyor yani 2 oyuncu daha göndermeleri lazım. Nesyri'yi satabileceklerini sanmıyorum 8-9 milyon maaşı varmış. Fas milli takımında da yedeğe düştü.

Hali hazırda Musamba'yı aldılar onun için Becao gönderilecek. Orta saha ve santrafor alacakları deniyor yani 2 oyuncu daha göndermeleri lazım. Nesyri'yi satabileceklerini sanmıyorum 8-9 milyon maaşı varmış. Fas milli takımında da yedeğe düştü.
Nesri ve simanski göndermeleri lazım

Silas Andersen falan hepsi olur bu arada. Yapılması lazım böyle hamlelerin. Şu anki durumdan daha kötü olma ihtimali yok zaten.
29 yaşındaki herifleri Scout ettik diye önümüze salıp sonra 6 ay sonra bu olmamış diyen adamlara vereceğin oyuncular bu tür sistem adamları.
Ha birde uçurtma vardı ne oldu o yav ingiltereden gökyüzüze saldılar mı haberi de çıkmıyor.
Paketleyin verin abi danimarkaya Aral şimşir falan takaslayın geçin.
Hocam ben kendi adıma yazdığım adamlar gayet takımında ve milli takımında istatistiği olan adamlar. Evet iddialı takimda oynamak zordur ama varsın hemen oynamasın

Lang mang değil de metehan mimaroğlunu alın etikete takılmayın

Hocanın açıklamalarına bakarsak yerel ligden kimseyi almayacağız yani yine Trabzon ve Göztepe'nin oyuncuları konuşuluyor anlamıyorum

Ugurcani almadan benzer aciklamalar yapmismiydi? Suan aklimda degil
evet kaleciyi de yabancı alacağız demişti

dursun'un trabzona para kazandırma hevesi bitmediyse toptan çok anlıyomuş gibi son güne kadar önüne kim gelirse veto edip oulai'ye gömebilir bütün parayı

size mertens muadili bir herif söyliyim yüksel başkanın sahibi olduğu takımın topçusu fransa lig 2 de enzo bardeli tabi bunu emre utkucan falan bilmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt