Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkay yerine adam lazim.yunusu da zorlamayalım tam iyileşmedi..

Ederson daha doğru geliyor açıkçası

Habire 'yedek' oyuncu lazım deniliyor sanırsın ki takımın 11'i dört dörtlük. Alacağın oyuncu 11 oynayacak kalitede değilse ben ne anladım bu işten?
anlamayacak ne var yedekten kasıt çöp adam alın demek değil zaten

yedek kalmayı problem etmeyecek adam demek, 11in hali hazırda gayet iyi zaten

onyekuru, sallai, rashica fln işte

yedek kalmayı problem etmeyecek adam demek
Orası malum ama ilk 11'i zorlayacak oyuncu olamıyorsa zaten kalitesi yetersiz olacak yine kimse ölmesin bitmesin diye her maç dua edeceğiz. Sürekli yedek lazım deyince iş oraya doğru gidiyor bizde genelde..

Habire 'yedek' oyuncu lazım deniliyor sanırsın ki takımın 11'i dört dörtlük. Alacağın oyuncu 11 oynayacak kalitede değilse ben ne anladım bu işten?

ilk 11 oynayabilecek bir oyuncu olmak ile tottenhamda yedegim gideyim galatasarayda da barisin yedegi olmayi kabul edeyim arasinda fark var

oyuncu gelir barisi keser ne ala ama sen lang icin gel baristan formayi al desen gelmeyebilir

yedek kalmayı problem etmeyecek adam demek, 11in hali hazırda gayet iyi zaten

onyekuru, sallai, rashica fln işte
Orta saha hariç 2-3 tane böyle adam lazım. Orta sahaya ilk 11'e adam lazım Lemina'yı rotasyona atabileceğimiz.

ilk 11 oynayabilecek bir oyuncu olmak ile tottenhamda yedegim gideyim galatasarayda da barisin yedegi olmayi kabul edeyim arasinda fark var

oyuncu gelir barisi keser ne ala ama sen lang icin gel baristan formayi al desen gelmeyebilir
Senin alacağın oyuncu yine en kötü Lang veya o seviyeye çıkmış oyuncu olmalı yoksa takım bir yerden bir yere gelişim gösterip yol alamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt