- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Tell ve lang iste1 baris yedegi kanat santrafor
1 yunus yedegi kanat 10 numara
1 de orta saha bitti gitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tell ve lang iste1 baris yedegi kanat santrafor
1 yunus yedegi kanat 10 numara
1 de orta saha bitti gitti
Tell ve lang iste
yok ya beyzadeler yedeğe 70er milyonluk adam istiyolar leao ve rodrygo anca keseryedek kalmayi kabul edecek adam lazim
Hepsi dönüşümlü oynaryedek kalmayi kabul edecek adam lazim
Geçmiş olsun, maske tak öyle gez kış aylarında.Galiba Corona oldum beyler
Geçmiş olsun babacanGaliba Corona oldum beyler
Sahte Fransız ismiyle bir holigan gurbetci hesabı.
yasaklı kaynakBöyle bir şey görmek istemiyorum
anlamayacak ne var yedekten kasıt çöp adam alın demek değil zatenHabire 'yedek' oyuncu lazım deniliyor sanırsın ki takımın 11'i dört dörtlük. Alacağın oyuncu 11 oynayacak kalitede değilse ben ne anladım bu işten?
Orası malum ama ilk 11'i zorlayacak oyuncu olamıyorsa zaten kalitesi yetersiz olacak yine kimse ölmesin bitmesin diye her maç dua edeceğiz. Sürekli yedek lazım deyince iş oraya doğru gidiyor bizde genelde..anlamayacak ne var yedekten kasıt çöp adam alın demek değil zaten
yedek kalmayı problem etmeyecek adam demek
Habire 'yedek' oyuncu lazım deniliyor sanırsın ki takımın 11'i dört dörtlük. Alacağın oyuncu 11 oynayacak kalitede değilse ben ne anladım bu işten?
Corona'ya acıdımGaliba Corona oldum beyler
Orta saha hariç 2-3 tane böyle adam lazım. Orta sahaya ilk 11'e adam lazım Lemina'yı rotasyona atabileceğimiz.anlamayacak ne var yedekten kasıt çöp adam alın demek değil zaten
yedek kalmayı problem etmeyecek adam demek, 11in hali hazırda gayet iyi zaten
onyekuru, sallai, rashica fln işte
Senin alacağın oyuncu yine en kötü Lang veya o seviyeye çıkmış oyuncu olmalı yoksa takım bir yerden bir yere gelişim gösterip yol alamaz.ilk 11 oynayabilecek bir oyuncu olmak ile tottenhamda yedegim gideyim galatasarayda da barisin yedegi olmayi kabul edeyim arasinda fark var
oyuncu gelir barisi keser ne ala ama sen lang icin gel baristan formayi al desen gelmeyebilir
evet ama o da devrede bulunabilir mi emin değilimOrta saha hariç 2-3 tane böyle adam lazım. Orta sahaya ilk 11'e adam lazım Lemina'yı rotasyona atabileceğimiz.