Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.956
- 10.212
- 2.168
Listeyi okşadıkça genişliyor Muradım Dirty Talk umGeniş listede var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Listeyi okşadıkça genişliyor Muradım Dirty Talk umGeniş listede var
Polo ve Corsa arasında kalanı gördüm de;1-Bissaka
2-Doue
3-Jelert
Sağ bek geniş listemizdi 10 m euro verdik.
Okan hocam geniş liste seviyor Azizim Dirty MindımListeyi okşadıkça genişliyor Muradım Dirty Talk um![]()
Camiamız orta sahanın geniş listesi için şu an heyecandan ölüyor, Azizim.Polo ve Corsa arasında kalanı gördüm de;
Ferrari ve Porsche nin alternatifi olarak Palio yu görmek enteresan bir deneyim oldu camiamız için![]()
Hakan'ı devre arası mümkün değil alamayız halen boş hedefler peşinde koşuyoruz şu an Torreira, Boca'ya gidecem dese bırakır mıydık en kötü sene sonu bırakırdık.
İtalya basını sözleşme uzatma görüşmeleri başlayacağını yazdı zaten pek oluru yok anca sözleşme uzatmazsa sene sonu olur o zamana kadar da uzun zaman var.21 Ocak mı
Devlet hastanesinden randevu alıyoruz herhalde
Bi daha dybala haberi yazsak şuraya dybala gerçekten gelip bize sövüp gidecek hahahaDybala haberlerini ozledim
İzlemem mi Sadrim Reality Showum ama izlemeyenler profil fotona bakınca bile izlemiş kadar oluyorlar, bu konuda amme hizmeti yapmandan dolayı seni takdir ediyorum Sadrim bitanem deli gibi severim seni ben@Aziz Kaan tatlısesin asenaya bebeğim şarkısını söylediği anları izledin mi
Hikayesi itibariyle tv tarihinin 1 nolu sekansıydı
Baba onlarda Kinsky var, gerçi Vicario hep sakat olabilir.Tottenham kaleci arıyormuş Berke Özer'de adaylardan biriymiş valla değişik iş olur 6 ay önce Eyüpspor'dan bir anda Tottenham harbi büyük iş olur.
Vicario’dan memnun değillermiş o yüzden zaten arayışa girmişler.Baba onlarda Kinsky var, gerçi Vicario hep sakat olabilir.
Bence olay Hakan ın son voleyi vurmak için medya vs her şeyi kullanması ile ilgili, Inter salar bu sene.Hakan sözleşmesini uzatsa bizimkiler öyle bi rahatlayacaklar ki.
28ine kadar transfer beklemeyin yazmaya gelmiştim…Transferin 20sinden 28inden sonra olacağına bu kadar eminseniz, o tarihe kadar nöbeti terkedin.
Israrla aynı şeyleri dk başı yazanları ben o tarihe kadar nöbetlerden atıcam yoksa.