Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Polo ve Corsa arasında kalanı gördüm de;
Ferrari ve Porsche nin alternatifi olarak Palio yu görmek enteresan bir deneyim oldu camiamız için 👀😍
Camiamız orta sahanın geniş listesi için şu an heyecandan ölüyor, Azizim.

28 Ocak gecesi buralar alev alacak ama sevinçten değil yine Cuesta, Vecino gibi birilerini itelemeye çalışacakları için yangın tayfa göreve başlayacak.

Bu tescilli ibnetorlar muhtemelen en besiliyi hulle transferi yapacak. Kimse 5 milyon bile vermez. Arap takımlarından biri 30 sıktı yalanına inanacaklar. Yoksa limit falan hak getire. Kendi trollerinin söylediğine göre 25 verem 20 nene 10 ederson 6 musaba 18 skrinar asensio. 22 alvarez tahmini 30 nkinku 27 genduzi.

@Aziz Kaan tatlısesin asenaya bebeğim şarkısını söylediği anları izledin mi

Hikayesi itibariyle tv tarihinin 1 nolu sekansıydı

Tottenham kaleci arıyormuş Berke Özer'de adaylardan biriymiş valla değişik iş olur 6 ay önce Eyüpspor'dan bir anda Tottenham harbi büyük iş olur.

@Aziz Kaan tatlısesin asenaya bebeğim şarkısını söylediği anları izledin mi

Hikayesi itibariyle tv tarihinin 1 nolu sekansıydı
İzlemem mi Sadrim Reality Showum ama izlemeyenler profil fotona bakınca bile izlemiş kadar oluyorlar, bu konuda amme hizmeti yapmandan dolayı seni takdir ediyorum Sadrim bitanem deli gibi severim seni ben 👀😍

21 Ocak A.Madrid maçı
J. Alvarez için senelik 20 milyon teklif edip aklını karıştıralım

Transferin 20sinden 28inden sonra olacağına bu kadar eminseniz, o tarihe kadar nöbeti terkedin.

Israrla aynı şeyleri dk başı yazanları ben o tarihe kadar nöbetlerden atıcam yoksa.
28ine kadar transfer beklemeyin yazmaya gelmiştim…

1767470007745.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt