Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Frattesi iyi mi yav istiyorsunuz
Frattesi benim gözümde Sallai gibi her şeyi de belli başlı yapabilen ama çoğu özelliği standart sayılabilecek bir oyuncu. Onu farklı kılan şey sürekli hücumu düşünmesi topla/topsuz takımı ileri taşıyabilmesi

Ama öyle tutup 35 mil.€ filan ödeyeceğimiz bir oyuncu değil bence. Bizim seviyemizde o parayı ödeyeceksek oyuncunun Stiller/Ederson veya Thuram gibi çok net öne çıkan özel oyuncular olması gerekiyor

Fabzyo 1-2 ay önce gs lookmanla hatta ondan daha da sükseli birkaç isimle görüşüyor demişti hatta burda leaoya yoranlar oldu

Ederson da lang da frattesi de çok sükseliymiş cidden heyecandan öldük

Frattesi benim gözümde Sallai gibi her şeyi de belli başlı yapabilen ama çoğu özelliği standart sayılabilecek bir oyuncu. Onu farklı kılan şey sürekli hücumu düşünmesi topla/topsuz takımı ileri taşıyabilmesi

Ama öyle tutup 35 mil.€ filan ödeyeceğimiz bir oyuncu değil bence. Bizim seviyemizde o parayı ödeyeceksek oyuncunun Stiller/Ederson veya Thuram gibi çok net öne çıkan özel oyuncular olması gerekiyor
Max eder kaç bu herifin

Bu adam teyitli kaynak değil tanımıyorum ama dün frattesiyi net olarak yazmıştı bugün verdiği duyumda bu

Bu doğruysa sevr anlaşması

3 sene 26 nedir ya midem bulandı

Olmuş bir topçu bile değil Frattesi

Bu maaşları verenler yargılanmalı, Singo da skandaldı bir İlkayla Uurcan normaldi.

Bu paralara 50 kere Fofana alınır hem 6 hem 8x

frattesi barellanın hem interde hem italyan milli takımında alternatifi

bu sene az forma şansı buldu

ama tarzına en yakın adam barella işte

40 milyonluk oyuncular

Ederson
Thuram
Mainoo

Transfer dönemi bu gece bitse keşke KHK ilen

Gsmizin paralarını çarçur edecekler yine

Frattesiyi ben 3 gündür yazıyorum

Frattesi 1 haftadir gündemde ustelik

Sercan fb isi yattı dediği an belliydi zaten

Duyumcu aramak için sacmalamayin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt