- 6 Eylül 2014
- 93.934
- 64.727
- 4.608
Milan tarih oldu. Şu an napoliEzeli rakipleri napoli mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milan tarih oldu. Şu an napoliEzeli rakipleri napoli mi
40 yaşında ki mikitaryanın yedeğine 35 veren gs futbol aklı kim acaba cidden ya
Frattesi benim gözümde Sallai gibi her şeyi de belli başlı yapabilen ama çoğu özelliği standart sayılabilecek bir oyuncu. Onu farklı kılan şey sürekli hücumu düşünmesi topla/topsuz takımı ileri taşıyabilmesiFrattesi iyi mi yav istiyorsunuz
Max eder kaç bu herifinFrattesi benim gözümde Sallai gibi her şeyi de belli başlı yapabilen ama çoğu özelliği standart sayılabilecek bir oyuncu. Onu farklı kılan şey sürekli hücumu düşünmesi topla/topsuz takımı ileri taşıyabilmesi
Ama öyle tutup 35 mil.€ filan ödeyeceğimiz bir oyuncu değil bence. Bizim seviyemizde o parayı ödeyeceksek oyuncunun Stiller/Ederson veya Thuram gibi çok net öne çıkan özel oyuncular olması gerekiyor
Bu adam teyitli kaynak değil tanımıyorum ama dün frattesiyi net olarak yazmıştı bugün verdiği duyumda bu
Bu doğruysa sevr anlaşması
Bu adam teyitli kaynak değil tanımıyorum ama dün frattesiyi net olarak yazmıştı bugün verdiği duyumda bu
Örümcek manPeter Parker kim a?
Mükemmel örnekledinfrattesi barellanın hem interde hem italyan milli takımında alternatifi
bu sene az forma şansı buldu
ama tarzına en yakın adam barella işte
İnterde net 2 falan alıyodurfrattesinin alacağı maaş normal şartlarda 3,5 bugünün şartlardçında max 4 5 filan olmalı bu arada