- 16 Haziran 2010
- 203.984
- 156.034
- 6.838
Bir sürpriz olsa da Barella çıksa şapkadanfrattesi'yi bunlar barella ile karıştırıyor olmasın yav bu kadar bi olayı yok bu adamın 35 bonservis 5 milyon maaş nedir sonra nasıl satacaksın bu adamı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir sürpriz olsa da Barella çıksa şapkadanfrattesi'yi bunlar barella ile karıştırıyor olmasın yav bu kadar bi olayı yok bu adamın 35 bonservis 5 milyon maaş nedir sonra nasıl satacaksın bu adamı
keşke admirim bayram ederizBir sürpriz olsa da Barella çıksa şapkadan
Okan buruk mu istiyor bunu şimdi.![]()
Eyvah eyvah
Hakan 31 yaşında hadi 32 diyelim bir ay sonra doğum günüymüş.Hakan’a yaş itibari ve kalan sözleşmesi göz önüne alırsak 5 milyon euro yeterli bonservis için. Fratessi 35 milyon diyorlar. Yıllardır maç izliyorum ben böyle bir oyuncudan şahsen haberdar değilim. Madem bu kadar da paramız var. Gençlere de yatırım yapsak. Tel,Mamadou Sangare gibi. 35 yaşına gelmiş Hakan’a 15-20 milyon ve maaş verilmez. He İlkay gibi beleş olur gözün kapalı alırsın.
yav goeunduziyi astrolog sergen hasetliğinden bokluyor falanda adam şöyle bişi top 5 ligi baz alınan istatistiklerde![]()
Eyvah eyvah
gunduzinin menajeri senin kadar övmedi bu herifi be biraderyav goeunduziyi astrolog sergen hasetliğinden bokluyor falanda adam şöyle bişi top 5 ligi baz alınan istatistiklerde
![]()
![]()
Frankowski alınacağı zaman böyle Hakimi ile karşılaştırılıyordu. Polonyalı Hakimi deniyordu.![]()
Eyvah eyvah
2 sinide istemem bunların. Ulan illa kazık sokacaklar bize. Gounduzi kötünün iyisi tabi bunun yaninda27'ye Guendouzi mi 35'e Frattesi mi derseniz ben Guendouzi derim
İkisi için de bu paralar saçma ama Guendouzi için biraz daha mantıklı
Inter Frattesi'yi 20-25'e bırakır zaten zorlasan
Genduzi potansiyel özelinde çoğu adamdan daha iyi zaten, mesele istikrar ve uyum. Adam gittiği her yerde sorun yaşıyor yoksa 19unda Arsenal görüp sonrasında o seviyeyi korurdu.27'ye Guendouzi mi 35'e Frattesi mi derseniz ben Guendouzi derim
Neyse bu tablolar yanıltıcı olabiliyor çok şey etmeyelim diyelim en azından![]()
Eyvah eyvah
27'ye Guendouzi mi 35'e Frattesi mi derseniz ben Guendouzi derim
bitik west hamda bile hala iş yapıyo eski nesil 10 numaralardan iş yapar bence bizdeO değilde Sergen'in çok istedigi Paqueta vardı bahsi geçen isimlerin hepsinden iyi futbolcu