Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan’a yaş itibari ve kalan sözleşmesi göz önüne alırsak 5 milyon euro yeterli bonservis için. Fratessi 35 milyon diyorlar. Yıllardır maç izliyorum ben böyle bir oyuncudan şahsen haberdar değilim. Madem bu kadar da paramız var. Gençlere de yatırım yapsak. Tel,Mamadou Sangare gibi. 35 yaşına gelmiş Hakan’a 15-20 milyon ve maaş verilmez. He İlkay gibi beleş olur gözün kapalı alırsın.

6d66dec5067e7e18fe7f1d12b042d838.jpg

Eyvah eyvah
Okan buruk mu istiyor bunu şimdi.

Hakan’a yaş itibari ve kalan sözleşmesi göz önüne alırsak 5 milyon euro yeterli bonservis için. Fratessi 35 milyon diyorlar. Yıllardır maç izliyorum ben böyle bir oyuncudan şahsen haberdar değilim. Madem bu kadar da paramız var. Gençlere de yatırım yapsak. Tel,Mamadou Sangare gibi. 35 yaşına gelmiş Hakan’a 15-20 milyon ve maaş verilmez. He İlkay gibi beleş olur gözün kapalı alırsın.
Hakan 31 yaşında hadi 32 diyelim bir ay sonra doğum günüymüş.

Yoksa diğer dediklerine katılıyorum madem para var biraz daha geleceğe yönelik adımlar atsalar daha doğru olur.

Bu transfere harcanan paralar cok ilginc. Ederine verirsin anlariz. Sacma sapan transferlere bu kadar para gomulmesi beni gercekten huzursuz ediyor. Itham etmek istemiyorum ancak ne dusundugumun farkinizdasinizdir. Benim gibi dusunen bir cok taraftar olduguna da eminim. Artik bu yeteneksizlik boyutunu gecti.

Bu adam gelirse Okan buruka laf edilir herhalde

27'ye Guendouzi mi 35'e Frattesi mi derseniz ben Guendouzi derim

İkisi için de bu paralar saçma ama Guendouzi için biraz daha mantıklı

Inter Frattesi'yi 20-25'e bırakır zaten zorlasan
2 sinide istemem bunların. Ulan illa kazık sokacaklar bize. Gounduzi kötünün iyisi tabi bunun yaninda

Frattesi için oyunun iki yönünü de oynayan tarzı yorumlar yapılması da komik geliyor. Alakası yok öyle bi şeylen

Ceza sahasına sürpriz koşu yapar bitirir gol fln atar. Onun dışında da çok bi şey yapmaz

Genduzi potansiyel özelinde çoğu adamdan daha iyi zaten, mesele istikrar ve uyum. Adam gittiği her yerde sorun yaşıyor yoksa 19unda Arsenal görüp sonrasında o seviyeyi korurdu.

Düzenli iyi oynayacağını bilsem direkt onu isterim.

10 milyona bırakmamak için ellerinde geçerli hiçbir done yok, 200 dk oynatmışlar yedek kulübesinde paslanmış hatta maaşını kitleyip bedava kiralama ihtimalimiz bile varken 35 verme ihtimalimiz yok bence aşırı Kolpa
Araplar bile yapmaz böyle bir hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt