- 16 Haziran 2010
- 203.938
- 156.002
- 6.838
Kasimpasa Cenk Tosun ve Kahveci'yi almak uzereymis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O elaman iyiydi de bize vermezler benceJohnny Cardoso isminin gündeme gelmesini bekliyorum.
Burada söyleyemeyeceğim operasyonlar çekildiÇağdaş Atan: "Ahmed Kutucu’yu istiyorduk ancak Başakşehir’deki performansı bizi yaktı"
gömü bulduk herhalde güzel güzel.Kasada 60-70 milyon euro var daha ama orta saha icin ayrilan butce 25
Geri kalanıyla sağ bek mi alıcazKasada 60-70 milyon euro var daha ama orta saha icin ayrilan butce 25
Aynen kanka gömü buldunuzgömü bulduk herhalde güzel güzel.
Herif iyi oyuncu ya, vecino gibi bir olay yok ki, bence o 40 olayı çok tutarlı değilGueye iptal olacak, yurdun dört bir yaninda infial var.
30-40'lar konuşulmasa 15'ler konuşulsa böyle konuşulmazdı. O zaman iyi transfer olarak bakardım ben. Çünkü oyuncu aslında 6 noda isteklerimizi karşılayacak bir oyuncu doğru maliyetle.Hiç rakam çıkmasa, yani bu 40m baskısı olmasa idi yine de Gueye için böyle bakılır mıydı?
Yani bence bu 40 rakamı boşa salındı medyaya, bizim hedef en fazla 20 civarıdır.
Fenerbahçe'de kalıyorlar yaniKasimpasa Cenk Tosun ve Kahveci'yi almak uzereymis.
Bu paralara daha iyisi alinmali. Aldığın adama 3-4 sene bağımlı kalacaksın, tavanini belirleyecek. Bu herif bu paralara 27 yaşındaki gueye olmamalı.Herif iyi oyuncu ya, vecino gibi bir olay yok ki, bence o 40 olayı çok tutarlı değil
Ugarteyi manu belli ki 25 lere bırakmıyor üstad, 30 40 vs elbette saçma bir rakam yani ben 20 22 vs diye düşünüyorum bizim rakamıBu paralara daha iyisi alinmali. Aldığın adama 3-4 sene bağımlı kalacaksın, tavanini belirleyecek. Bu herif bu paralara 27 yaşındaki gueye olmamalı.