Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zakaria adı geçen çoğu oyuncudan daha iyi ama onun da sakatlık sorunu varmış kulübü de malum monaco

Jakobs falcao ve singodan utanmaları varsa 10 milyona versinler alalım 30 milyonumuz cebimizde kalsın leminayla döne döne oynarlar

Çağdaş Atan: "Ahmed Kutucu’yu istiyorduk ancak Başakşehir’deki performansı bizi yaktı"

pape gueye tüm görsellerde yamuk duruyor arıza var bu herifte

Hiç rakam çıkmasa, yani bu 40m baskısı olmasa idi yine de Gueye için böyle bakılır mıydı?

Yani bence bu 40 rakamı boşa salındı medyaya, bizim hedef en fazla 20 civarıdır.

Gueye iptal olacak, yurdun dört bir yaninda infial var.

Pape Sarr lazım bize illa bir Pape olacaksa.

Hiç rakam çıkmasa, yani bu 40m baskısı olmasa idi yine de Gueye için böyle bakılır mıydı?

Yani bence bu 40 rakamı boşa salındı medyaya, bizim hedef en fazla 20 civarıdır.
30-40'lar konuşulmasa 15'ler konuşulsa böyle konuşulmazdı. O zaman iyi transfer olarak bakardım ben. Çünkü oyuncu aslında 6 noda isteklerimizi karşılayacak bir oyuncu doğru maliyetle.

villarreal dusuk tempolu pas takimi. gueye oyle oyunlar icin ideal. biz tam tersiyiz. mesela kimsenin begenmedigi frattesi cok daha iyi parca bizim icin leminaliktan bagimsiz.

alanlari toplu topsuz kat edebilen ilginc profiller (oulai gibi) bulmadikca adam almaya gerek yok.

Bu paralara daha iyisi alinmali. Aldığın adama 3-4 sene bağımlı kalacaksın, tavanini belirleyecek. Bu herif bu paralara 27 yaşındaki gueye olmamalı.
Ugarteyi manu belli ki 25 lere bırakmıyor üstad, 30 40 vs elbette saçma bir rakam yani ben 20 22 vs diye düşünüyorum bizim rakamı

samiyen haberin geçen söylediği ilk sıradaki orta saha gueye gibi gözüküyor cidden.

onu listenin ilk sırasına koyanlarla iletişim kesilmeli.

asıl meseleye geliyorum, eğer pape sarr seviyesinde bir adam alamıyorsak gidelim Lilledeki çocuğu alıp geçelim, ortasahanın her yerinde oynuyor.

ederson dahil olmak üzere bizim ihtiyacımız bunlar değil, ilkay ve sara var zaten derin oyun kurucu olabilecek. ederson’un dribblingi de var tabii ama 40 kağıt vermeye değmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt