- 20 Ağustos 2017
- 23.956
- 16.299
- 1.838
Avrupa'li oyuncu istiyorum. Bruj'den Dejan Stankovic'in oglunu alin getirin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tavares’i istiyorlar diye bir haber gördümBeşiktaş yetkilileri Cengiz Ünder’in bonservis haberini doğrulamıyor.
Cengiz’in opsiyonu için hala verilmiş bir karar yok. Sezon sonuna doğru tekrar bakılıp değerlendirilecek.
@ertansuzgun
Singo’yu geri verip yanlış oyuncuyu almışız biz Zekeriya’yı istiyorduk diyelim
BBGProfil fotoyu değiştir sadece sana görünüyorlar
Amine Gouiri
Caleb Yirenkyi
Ngal'ayel Mukau
alip yolumuza devam edelim derim.
Gelecegin AFCON adaylari.Abi bunlar kim anunnakiler mi
Tarz olarak ihtiyacımız olan rotasyon oyuncusu. 10, sol kanat gerektiğinde santrafor oynatabileceğimiz hücumu her yönüyle yedekleyen biri. Marsilya'nın kiralık yada uygun bonservise vereceğini hiç sanmıyorum. 19 milyona almışlar. Sakatlığı da atlatmış bu arada son maçta 20 dakikaya yakın süre almış. 2.5 milyon euro net+ 650 bin euro bonus maaş alıyormuş Marsilya'dan.Ertan Süzgün: "Galatasaray; Amine Gouiri tarafıyla temas halinde ve görüşmeler ciddi şekilde ilerliyor"
![]()
Zorunlu satin alma opsiyonu ile olmaz diyemem. Belki sezon sonu icin 23-25 milyon euro bonservis koyarsak belirli bir mac sayisina ulastigi zaman adamlar evet diyebilir. Oyuncuyu ikna etmek onemli.Tarz olarak ihtiyacımız olan rotasyon oyuncusu. 10, sol kanat gerektiğinde santrafor oynatabileceğimiz hücumu her yönüyle yedekleyen biri. Marsilya'nın kiralık yada uygun bonservise vereceğini hiç sanmıyorum. 19 milyona almışlar. Sakatlığı da atlatmış bu arada son maçta 20 dakikaya yakın süre almış. 2.5 milyon euro net+ 650 bin euro bonus maaş alıyormuş Marsilya'dan.