Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa'li oyuncu istiyorum. Bruj'den Dejan Stankovic'in oglunu alin getirin.

papgey guari ile önümüze bakalım ondan sonra 2027 afconda daha çok temsilcimiz olur 4 temsilci az kalıyor

Amine Gouiri
Caleb Yirenkyi
Ngal'ayel Mukau

alip yolumuza devam edelim derim.

Galatasaray transfer dönemi=anksiyete hastalığı olma şansı yüksek.

menajer kılığına girip nordsjaelland ile pazarlık yapsak

yirenkyi amoako jr paketi için

sonra da pazarlık sonucunu bizim kulübe iletsek alsınlar diye

ayıp mı olurdu

Ertan Süzgün: "Galatasaray; Amine Gouiri tarafıyla temas halinde ve görüşmeler ciddi şekilde ilerliyor"

💣
Tarz olarak ihtiyacımız olan rotasyon oyuncusu. 10, sol kanat gerektiğinde santrafor oynatabileceğimiz hücumu her yönüyle yedekleyen biri. Marsilya'nın kiralık yada uygun bonservise vereceğini hiç sanmıyorum. 19 milyona almışlar. Sakatlığı da atlatmış bu arada son maçta 20 dakikaya yakın süre almış. 2.5 milyon euro net+ 650 bin euro bonus maaş alıyormuş Marsilya'dan.

Tarz olarak ihtiyacımız olan rotasyon oyuncusu. 10, sol kanat gerektiğinde santrafor oynatabileceğimiz hücumu her yönüyle yedekleyen biri. Marsilya'nın kiralık yada uygun bonservise vereceğini hiç sanmıyorum. 19 milyona almışlar. Sakatlığı da atlatmış bu arada son maçta 20 dakikaya yakın süre almış. 2.5 milyon euro net+ 650 bin euro bonus maaş alıyormuş Marsilya'dan.
Zorunlu satin alma opsiyonu ile olmaz diyemem. Belki sezon sonu icin 23-25 milyon euro bonservis koyarsak belirli bir mac sayisina ulastigi zaman adamlar evet diyebilir. Oyuncuyu ikna etmek onemli.

yokmu şöyle sarı uzun saçlı lüle lüle koşan tugay kadar teknik bir avrupalı ortasaha

rüyamda öyle bir herif bizde gol atıyordu uzakdan enfes bir şutla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt