Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.761
- 59.195
- 3.423
Berkanın yerine alırdım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Para.Bi oyuncunun fbye gelme motivasyonu ne olur sizce?
Daha iyisi için bekletiliyorcamavinga isi ne oldu
Bjk'de direk 11 oynayacağı için orayı istiyor sanırım. Ben İsak Vural'ı videolarında beğendim, fiziği de çok iyi onun denenmesini isterdim ama onunda bonservisi 8 milyon falan herhalde.Berkanın yerine alırdım
Listede olsa da 40 milyonluk ve baba oyuncu bu olamaz
Önce amin gouri ve timberdan haber versin
Yahu adama baba lakabını takan Haluk.
Onun da böyle demesinin sebebi Pape'nin anlamının baba olması. Adam aslında baba diyerek tüyoyu verdi ilk yayında, millet de papağan gibi bu nasıl baba topçu falan yazıyor
paraBi oyuncunun fbye gelme motivasyonu ne olur sizce?
Osimhen seviyesi dememiş miydi ?
camaaaaaaaaDaha iyisi için bekletiliyor
40 milyon euro bonservis istenince Haluk da oyuncuyu o seviyede sanmıştır. 3 gün öncesine kadar oyuncuyu mu tanıyordur sence Haluk?
Singo için de savunmanın Osimhen'i diyorlardı. Kim oyuncusuna yüksek bonservis istese Osimhen seviyesi sanıyorlar
HayırYahu adama baba lakabını takan Haluk.
Onun da böyle demesinin sebebi Pape'nin anlamının baba olması. Adam aslında baba diyerek tüyoyu verdi ilk yayında, millet de papağan gibi bu nasıl baba topçu falan yazıyor
Yine alamamışız birisini bir şey yokİyi akşamlar
Son 6 saati özet geçebilecek misiniz
Lookman'ın futbolunu ben de beğeniyom Erzinli ama Afrikalı oyuncuların Milli Takım'da sakatlanma riskleri daha fazla.Ucuza da alınmayacak 1 oyuncu bence..Luis Diaz hayalim vardı. Adam bayerne çok iyi oturdu.
Gerçi Lookman da olabilir.
Haluk’un ne demek istediğini ne tür bir sıvacı olduğunu sende çok iyi biliyorsun bence boşver. Bct ye sıvacı derdik o bile daha omurgalı çıktı