Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
Saran yönetimi transferde hızlı ve iş bitirici
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz berat lusu,furkani ve adayı kazanalım önce.ogulcan var daha bi deDirekt alakalı değil ama 2000'li yıllara dönüyoruz. Yine türk futbolunu ele geçiriyorlar
Ekli dosyayı görüntüle 310887
Bu kadar pasiflik iyi değil. Erden Timur vardı onu da küstürdüler. Galatasaray kavga etmez diye diye her yeri ele geçiriyorlar.
Ben 17 sinden önce bisey beklemiyorum28. kadar bekleyecekler ve slacakları topçular cl takımlarından olmayacak
görecekdiniz ÇOK NET!
Gueyenin olduğu listeden ne bekliyoruz abiTransferin ya da transferlerin ne zaman olacagindan ziyade beni dertlendiren planlama ve hazirlik yapilmadigi hissiyati.
Sezon acilmadan hoca 28 ocak diyor mesela - kafa karistirici seyler bunlar.
Bu Norvec ile Danimarka'yi nedense hep karistiyorum. Midtjylland Danimarka liginin takimiydi demi?
Beklentim az, haliyle ne video ne haber bakiyorum. Bir halt bilmeyenlerin etkilesim duzenegine katkida bulunmayacagim.Gueyenin olduğu listeden ne bekliyoruz abi
2021-2022 devre arasi transfer donemi gibi rezalet
Vizyonsuzlar
Sen hic su kadro islerine girme en iyisi.Bono
Cancelo lemina vandijk estupinan
Kamara manukone
Sane brunof adeyemi
Havertz
Şunu kurun bari
Sen yapSen hic su kadro islerine girme en iyisi.
Al Hilal icin mi?Sen yap
Yirenkyi için mi? 10 civarın bırakmıyorlar mı? O da çok üst düzey ligde oynamayan bir genç oyuncuya o para verilmez.
26/27 gsAl Hilal icin mi?