Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gueye varken de ketalereye niye 35 verelim yav

28. kadar bekleyecekler ve slacakları topçular cl takımlarından olmayacak 😂

görecekdiniz ÇOK NET!

Transferin ya da transferlerin ne zaman olacagindan ziyade beni dertlendiren planlama ve hazirlik yapilmadigi hissiyati.

Sezon acilmadan hoca 28 ocak diyor mesela - kafa karistirici seyler bunlar.

Galatasaray ve Can Armando Güner tarafı arasındaki ücret farkı azaldı.

Fenerbahçe de genç oyuncunun durumunu sordu ama oyuncu, Galatasaray'da oynamak istiyor. (HT Spor)

sanki transfer doneminde degiliz gibi his var

Transferin ya da transferlerin ne zaman olacagindan ziyade beni dertlendiren planlama ve hazirlik yapilmadigi hissiyati.

Sezon acilmadan hoca 28 ocak diyor mesela - kafa karistirici seyler bunlar.
Gueyenin olduğu listeden ne bekliyoruz abi

2021-2022 devre arasi transfer donemi gibi rezalet

Vizyonsuzlar

28 ocağı gueye için bekleyecekken 5 ocakta maliyetli diye vazgeçtiler

İşte zeka işte beyin

Gueyenin olduğu listeden ne bekliyoruz abi

2021-2022 devre arasi transfer donemi gibi rezalet

Vizyonsuzlar
Beklentim az, haliyle ne video ne haber bakiyorum. Bir halt bilmeyenlerin etkilesim duzenegine katkida bulunmayacagim.

Planlaman bastan yanlis. Haliyle cuvalla para veriyorsun.

Sane ve Osimheni en azindan "ederi kadarina" aldik diyip avutuyorum kendimi. Agustostan itibaren her sey kaotik

4 milyona marcao aldigin

Rui costa ve mourinho ilişkileri nedeniyle gedson kiralayabildigin yerden

40 milyona 1 sene parlamış,hic bonservis verilmemiş ve geri dönüşü olmayan bir kerkenese

Yirenkyi için mi? 10 civarın bırakmıyorlar mı? O da çok üst düzey ligde oynamayan bir genç oyuncuya o para verilmez.

Son 2,5 senede Danimarkadan 6 tane 19-20 yasinda oyuncu 19-25 milyon arasina transfer oldu. Onlarda artik cok ucuza oyuncu birakmiyor. Hele devre arasi bence 15 + iyi bir paydan asya salmayi düsünmezler.

Franculino sakatlanmasa, herhalde o da o 20 milyonluk bonservislilerin arasina katilirdi. Bayern bile Jacksonu almak yerine onunla ilgileniyormus. Kane'e yedek olarak.

Piyasa öyle duruma geldiki, 2-3 genco alip 20 yasindan önce parlatsan, cocuklari +20 milyona rahat satarsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt