Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.522
- 40.213
- 3.413
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 Side bambaşka oyuncu Sedat starUgarte ya da Hakan Çalhanoğlu. ben bu ikisinden birini istiyorum bir taraftar olarak.
O niyeBize gelmesin zaten
Herkes sürekli Ligue 1 veya 2’den transfer yapmamız gerektiğini söylüyor.Armando ve İlhan Fakili isimlerini duyunca resmen heyecanlandım.
Alınması lazım seneye Barış gitti dediğimiz an rotasyona yerli kalmayacakHerkes sürekli Ligue 1 veya 2’den transfer yapmamız gerektiğini söylüyor.
İlhan Fakili, 19 yaşında
Ligue 2
18 maç 3 gol 3 asist
#yüzdeyüz28. kadar bekleyecekler ve slacakları topçular cl takımlarından olmayacak
görecekdiniz ÇOK NET!
Yetersiz oldugu icin baska niye olsun, ozel bir oyuncu da degil.O niye
can armandodan daha iyidir prof süre almış en azındanHerkes sürekli Ligue 1 veya 2’den transfer yapmamız gerektiğini söylüyor.
İlhan Fakili, 19 yaşında
Ligue 2
18 maç 3 gol 3 asist
Olurmu canim, baṣkanimiz kendi nur agziyla açikladi ya transfer caliṣmalarina cok önceden baṣladik diyeTransferin ya da transferlerin ne zaman olacagindan ziyade beni dertlendiren planlama ve hazirlik yapilmadigi hissiyati.
Sezon acilmadan hoca 28 ocak diyor mesela - kafa karistirici seyler bunlar.
Adem yeşilyurt mu ilhan falili mi18-19 yasindaki kanat oyuncusu icin 18 maçta 3 gol 3 asist gayet iyi daha ne olacakti zaten.
Ikisini de izlemedim. Hangisini alabiliyorsak o gelsin ama Fransa alt yapili > TR alt yapili olmasi daha iyidir genelde.Adem yeşilyurt mu ilhan falili mi