Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son güne kadar transferi bitiremeyip son gün saçma bir oyuncuya 30 gömmeyiz umarım

Transferin ya da transferlerin ne zaman olacagindan ziyade beni dertlendiren planlama ve hazirlik yapilmadigi hissiyati.

Sezon acilmadan hoca 28 ocak diyor mesela - kafa karistirici seyler bunlar.
Olurmu canim, baṣkanimiz kendi nur agziyla açikladi ya transfer caliṣmalarina cok önceden baṣladik diye

3 ,5 sezondur Galatasaray'ın başında olan adamlar her transfer döneminde aynı travmayı yaşayıyor taraftarı. Transfer sezonu öncesi planlar şöyle hazır, falan başlayınca son 2-3 güne kadar bir halt yok ortada. Son günlerde de bütün takımlar fahiş fiyata adam kitliyorlar.

Öyle veya böyle rakibinin yönetimi daha 3 aylık ve başkanının başı b.ktan kurtulmazken senden daha planlı. Her anlamıyla sadece kendi reklamını düşünen rezil bir yönetim. Erden Timur'dan sonra iş sadece kendi eklamını yapmaya gelen adamlara kaldı.

Adem yeşilyurt mu ilhan falili mi
Ikisini de izlemedim. Hangisini alabiliyorsak o gelsin ama Fransa alt yapili > TR alt yapili olmasi daha iyidir genelde.

Gerci kural geregi TR'de yetismis oyuncular da alinmasi gerekiyor ozellikle UEFA listesini teslim ederken.

Bjknin götünde don yok zakariayı istiyomuş o da gelmek istiyomuş

Kelepirse alın şunu yaw bjk ne verebilir ki zaten

40 milyonluk transfer TR ligi icin fazla luks. Derinlik icin 4 tane 10 milyonluk adam al paran varsa. Dennis, Maestro, Henry tarzi bir forvet kanat, bir de sagbek oynayabilen sol stoper yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt