Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 20.827
- 10.355
- 2.083
Aykutum üsteki Sivas Kangal gibi yanları izsiz nasıl yaptırabilirim sen bir yardım etsen gardaşına![]()
Hocam farklı modellerde var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aykutum üsteki Sivas Kangal gibi yanları izsiz nasıl yaptırabilirim sen bir yardım etsen gardaşına![]()
Soldaki stil @Furkan Korkmaz a çok iyi gider sağdaki de @İlker Atasay ın favori modeli ben o ilk alıntıdaki model gibi istiyorum. Çıktı alsam yaparlar mı 1 e 1Hocam farklı modellerde var.
Soldaki stil @Furkan Korkmaz a çok iyi gider sağdaki de @İlker Atasay ın favori modeli ben o ilk alıntıdaki model gibi istiyorum. Çıktı alsam yaparlar mı 1 e 1![]()
Scout transferine karsi olan klubumuz 30 m euroluk adam arıyor. Bitsin su dönem geriliyorum ben ya
Sevinenler olur.Yazin okan hocanin transfer listesi
1. virgil van dijk
2. bernardo silva
3. griezmann
Hocan sevinirSevinenler olur.
Bissouma ve gouri istiyoruz bizHalen daha Hakan Ç'yi almayan yönetimi istifaya davet ediyorum
Hemen gönder hemen ne kadar az zarar o kadar iyiFulham ve iki Premier Lig takımı, Gabriel Sara ile ilgileniyor. Galatasaray ise göndermeye sıcak bakmıyor. (ESPN)
İlkay bitik, sakatlıktan sonra ağırlaştı daİlkayın rezalet performansını yeteri kadar eleştirmediğimiz kanaatindeyim
Yerine oyuncu bulamayız bizde o yetenek yok diye göndermiyorlar galibaFulham ve iki Premier Lig takımı, Gabriel Sara ile ilgileniyor. Galatasaray ise göndermeye sıcak bakmıyor. (ESPN)
Bence en cok buradakiler rahatlar.galatasarayın yönetimi bıraksa, hocası kovulsa tamamı çöp olan erden timur sonrası transferlerin hepsi 3 kuruşa satılsa ve rakip de şampiyon olsa da galatasaray taraftarı şöyle bir rahatlasa