Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barella veya Vitinha gibi biri alinmayacaksa orta saha oyuncusuna yillik 7-8 milyon euro maas vermek aptalligin daniskasi. Onlara da versen gelmez zaten.

Gidin Fransa'dan 15-20 milyon euroluk bonservis verip alabilecegin birini getir maasi da olsun 2.5 milyon euro.

Su forumdaki en ideal uye net olarak Taner Selman'dir altin oran denebilir...
- transfer haberlerini aninda aktarir
- kimseyle ikili munakasaya girmez
- bos bos tanimadigi herifleri ovup bilmislik taslamaz
- mutevazidir
- hocaya topculara sallamaz

Galatasaray'da artık asgari ücret 4-5 milyon olduğu için 7-8 milyonlar pek şaşırtmıyor.

Gouri alınır da nasıl yedek bırakacan yav
Sende her oyuncuya o gozle bakarsan hic transfer yapmayalim en iyisi Ahmed Kutucu ve Yusuf Demir otursun kenarda, onlarin da gikki cikmiyor nasil olsa herkes mutlu olur..

Surekli yedek yedek ne yedegi yav?

Barella veya Vitinha gibi biri alinmayacaksa orta saha oyuncusuna yillik 7-8 milyon euro maas vermek aptalligin daniskasi. Onlara da versen gelmez zaten.

Gidin Fransa'dan 15-20 milyon euroluk bonservis verip alabilecegin birini getir maasi da olsun 2.5 milyon euro.
Sanki bana fabian ruiz aliyorlar

Sende her oyuncuya o gozle bakarsan hic transfer yapmayalim en iyisi Ahmed Kutucu ve Yusuf Demir otursun kenarda, onlarin da gikki cikmiyor nasil olsa herkes mutlu olur..

Surekli yedek yedek ne yedegi yav?
evet genç biri gelsin Morata'yla olan belli geçen sene tutamayacağımız oyuncuyu ne yapalım ? Genci al seneye belki biri giderse as da oynar.
Hani olanlar da ortada sanki ben olmayan bir şeyin üstüne söylüyorum bunu , hoca gitti mesela Zaha geldiğinde de Kerem'i forvet arkası falan yapmaya çalıştı , Morata var diye çift forvet oynamaya çalıştı 442 falan hani sanki gouri gelse yine benzer şeyler olmayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt