Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyedikaya 8m euro maaş vereni topugundan vururrum.

Sende her oyuncuya o gozle bakarsan hic transfer yapmayalim en iyisi Ahmed Kutucu ve Yusuf Demir otursun kenarda, onlarin da gikki cikmiyor nasil olsa herkes mutlu olur..

Surekli yedek yedek ne yedegi yav?
Vallahi birde bu çıktı kim oturacak diye. Bu Avrupa'daki takimlar salak galiba geniş kadro kuruyorlar. Kimler kimler yedek oturuyor

Ekli dosyalar

• IMG_4087.webp
    IMG_4087.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 7
evet genç biri gelsin Morata'yla olan belli geçen sene tutamayacağımız oyuncuyu ne yapalım ? Genci al seneye belki biri giderse as da oynar.
Hani olanlar da ortada sanki ben olmayan bir şeyin üstüne söylüyorum bunu , hoca gitti mesela Zaha geldiğinde de Kerem'i forvet arkası falan yapmaya çalıştı , Morata var diye çift forvet oynamaya çalıştı 442 falan hani sanki gouri gelse yine benzer şeyler olmayacak
City taraftari olsan Semenyo alindi ama o nasil oturacak yav yedekte mi diyecektin yine?

Te Allahim yeni moda herhalde bu bizim taraftarda.

City taraftari olsan Semenyo alindi ama o nasil oturacak yav yedekte mi diyecektin yine?

Te Allahim yeni moda herhalde bu bizim taraftarda.
hayır city taraftarı olsam hiç öyle bir şey demezdim çünkü city rotasyon yaparak oynuyor sürekli.Bizim hocaya kalsa 60 maça da aynı kadroyla çıkacak ödü kopuyor başkasını oynatmaya , fb bile yapıyor rotasyonu.Biz rotasyon yapsak ben de isterim herkes gelsin diye.Bizde hoca anca katkı veren oyuncuyu da oynatmak için sistem değiştiriyor.Gouri gelsin bir iki maç katkı yapsın hemen 442 falan oynamaya çalışırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt