- 4 Ağustos 2009
- 89.399
- 70.156
- 5.093
Onyedikaya 8m euro maaş vereni topugundan vururrum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vallahi birde bu çıktı kim oturacak diye. Bu Avrupa'daki takimlar salak galiba geniş kadro kuruyorlar. Kimler kimler yedek oturuyorSende her oyuncuya o gozle bakarsan hic transfer yapmayalim en iyisi Ahmed Kutucu ve Yusuf Demir otursun kenarda, onlarin da gikki cikmiyor nasil olsa herkes mutlu olur..
Surekli yedek yedek ne yedegi yav?
Can armando tamam sıra Sinan Andersen de
Yokta zaten 6 agirlikli birine bakiyorlar o tarz bir oyuncuya yillik 7-8 veren dunyada Rodri falan olur anca bizimkiler neyin pesinde anlamiyorum.Sanki bana fabian ruiz aliyorlar
Bize sünger Bob gelirMarmoushu mu kiralamak doğru oscar bobbu mu
Yalan yok 40'a o kadar alıştık ki bir an ucuz gibi geldiBCT: Onyedika için kulübü 30 milyon Euro istiyor.
TrajikomikYalan yok 40'a o kadar alıştık ki bir an ucuz gibi geldi
Fiyat algımız yok olmak üzere
City taraftari olsan Semenyo alindi ama o nasil oturacak yav yedekte mi diyecektin yine?evet genç biri gelsin Morata'yla olan belli geçen sene tutamayacağımız oyuncuyu ne yapalım ? Genci al seneye belki biri giderse as da oynar.
Hani olanlar da ortada sanki ben olmayan bir şeyin üstüne söylüyorum bunu , hoca gitti mesela Zaha geldiğinde de Kerem'i forvet arkası falan yapmaya çalıştı , Morata var diye çift forvet oynamaya çalıştı 442 falan hani sanki gouri gelse yine benzer şeyler olmayacak
Kime 7-8 maaş vermişiz?Yokta zaten 6 agirlikli birine bakiyorlar o tarz bir oyuncuya yillik 7-8 veren dunyada Rodri falan olur anca bizimkiler neyin pesinde anlamiyorum.
hayır city taraftarı olsam hiç öyle bir şey demezdim çünkü city rotasyon yaparak oynuyor sürekli.Bizim hocaya kalsa 60 maça da aynı kadroyla çıkacak ödü kopuyor başkasını oynatmaya , fb bile yapıyor rotasyonu.Biz rotasyon yapsak ben de isterim herkes gelsin diye.Bizde hoca anca katkı veren oyuncuyu da oynatmak için sistem değiştiriyor.Gouri gelsin bir iki maç katkı yapsın hemen 442 falan oynamaya çalışırızCity taraftari olsan Semenyo alindi ama o nasil oturacak yav yedekte mi diyecektin yine?
Te Allahim yeni moda herhalde bu bizim taraftarda.
Selen Olsen?
30'a genduzi alan kerizler var Muradım30 milyonun var bulabildigin adamlar Onyedika ve Gueye.
Beyler Fransa ligini @İlker Atasay çok yakından takip ettiği için bilhassa Amine yi ona sordum. Verdiği cevaptan da anlaşılacağı üzere nokta atış bir transfer olacakAmine gourim he
Farklı degiliz. Iki kulüp de kotu yönetiliyor.30'a genduzi alan kerizler var Muradım