Transfer Nöbeti #1

MEVCUT YABANCILAR

Singo
Sallai
Sanchez
Jakobs
Torreira
Lemina
Sane
Osimhen
Sara

ALINMASI GEREKEN YABANCILAR

Sol stoper
6 numara
10 numara
Santrafor
Sol kanat

gelecek oyuncuların 3 ü 22 yaş altı olmak zorunda.

Yalnız bu onun bunun marktinda menajerler nasıl şişirme işleri yapıyor ya inanılmaz cidden. Brezilya ligine bakayım dedim herif alt yapıdan çıkış yapmış 0 dan 20 ye çıkarmışlar. Başkası çıkarmış 15m la falan 10m dan aşağı topçu yok nerdeyse takımlarda bu nasıl iş yav sırf pasaporta göre 30-40m yazan topçular dolu liglerinde

Lemina nhaga (isak vural )
Sane (femi azez ) yunus can armando guner
Dion beljo ( bertug yildirim)

Yedek kadrom

8-10 transfer geliyor

6 7 Hamster GIF by Grind

Sane ile oynucaksan Sirti donuk oynamayi bilen forvetin olacak Osi oyle bir adam degil atin topu bana tipi santrafor
Gomis gibi Mertens gibi adamlarin olsa
Sane siir yazar Al ver duvar ol dripling sut Orta
Direkt oyun oynucaksan sane sana anca derbilerde is yapar
Aynen, sane bizde kendi caliyor kendi oynuyor. Hic dilinden anlayan yok. Halbuki savunma arkasina sarkma özelligi en büyük özeliklerinden, bizde koskoca sezon bikere gösteremedi bunu. 2:1 kopartigi mac vardi. Koskoca sezon bikere saradan öyle pas alabildi. Bizim oyunda tam tersi, sanenin o pasi atmasi bekleniyor. Bizdeki oynadigini oyunu bikere bayernde görmedim. Top hic ayaginda olmazdi. Hep savunma arkasina atilan paslari beklerdi. Ara sira duvar paslar ve dalardi iceri. Bizde top ona gelecekte, yaptigi hareketlerle savunmayi gececekte ohoooo. Bu yüzden orta sahada oynayan oyuncularin derine pas atma özelligi olmali ki kosusuna pas atabilsin, bu bizde hic yok.

Singo, geride beklediğimiz ve büyük takımlarla oynadığımızda sağ bekte iş yapar. Bir de kafası kırık olduğu için hem saha içinde hem de saha dışında bol bol konuşulmakı. Böyle adamların yönetilmeye ihtiyacı var

Geri
Üst Alt